www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

KOCATEPE´NİN ŞAMPİYONLARI YEMEKTE BULUŞTU

KOCATEPE´NİN ŞAMPİYONLARI YEMEKTE BULUŞTU

Kocatepe İlköğretim Okulu Yönetimi, Belediye Başkanlığı Kupası, İNEMATO (İnegöl Matematik Olimpiyatları) ve bazı sportif faaliyetlerde dereceye giren toplam 100 öğrencisini yemekte buluşturdu.

Kocatepe İlköğretim Okulu Yönetimi´nin düzenlediği programa 100 öğrenci, okul yönetimi ve okulun eski Müdürü Erdoğan Kızmaz da katıldı.

KUPA ŞÖLENİ

Yemek öncesi açıklamalarda bulunanKocatepe İlköğretim Okulu Müdürü Serdar Köse, ?Burada şu anda başarılı 100 öğrenci ile birlikteyiz. Bu öğrencilerimizin gelişiminde, başarısında emeği olan tüm öğretmen arkadaşlarımıza, yönetimimize ve velilerimize teşekkür ediyorum. Bildiğiniz üzere Belediye Başkanlığı Kupası düzenlendi. Düzenlenen bu kupa da Kocatepe Ortaokulu olarak toplam 14 kupa alma başarısı gösterdik. Bunun haricinde İnegöl Matematik Olimpiyatları´nda 12 öğrencilerimiz dereceye girerek bizleri onurlandırdı.Sportif faaliyetlerindeki başarılarımız ise şöyle; Masa tenisi; Bursa Yıldız Kızlar 3.´lük, Bursa Küçük Erkek ve Kızlarda 2´ncilik, Bursa Küçük Kızlarda Şampiyonluk, İnegöl Yıldız Kızlarda 2´ncilik, İnegöl Yıldız Erkeklerde Şampiyonluk, Küçük Erkeklerde Şampiyonluk, Küçük Kızlarda 2´ncilik. Voleybol ve futbol; İnegöl Yıldız Erkek Futbol 2´nciliği, İnegöl Yıldız Kız Voleybol Şampiyonluğu, İnegöl Yıldız Erkek Futsal 2´nciliği, Küçük Yıldız Kız ve Erkeklerde 4´üncülüğü? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01