www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kocatepespor Dayanışma Yemeğinde Buluştu

Kocatepespor Dayanışma Yemeğinde Buluştu

Süper Amatör Lig’de henüz 1 puanı bulunan temsilcimiz Kocatepespor, dayanışma yemeğinde buluştu.

Mücadele ettiği Bursa Süper Amatör Lig A grubunda zor günler geçiren temsilcimiz Kocatepespor’un yönetimi ve sporcuları, önceki akşam Celal İnegöl Köftecisi’nde düzenlenen dayanışma yemeğinde bir araya geldi. Henüz ligde 1 puanı bulunan ve son sırada yer alan Sarı-Kırmızılılar, hep beraber yenilen yemekten sonra kulübün gelmiş olduğu durumu değerlendiren  bir toplantı yaptılar.

YETERLİ HAZIRLIK YAPAMADAN SÜPER AMATÖRE YÜKSELDİK

Toplantıda konuşan İnegöl Posoflular Dernek Başkanı Hakan Ergül,  “Biliyorsunuz ani bir karar, ani bir lig, ani bir sezon ile karşı karşıya kaldık. Bu sezon güzeliz. Nasıl güzeliz? Yönetimi ile sporcusu ile aynı masada buluşmuşuz. Ağabey kardeş olmuşuz. Bizce güzel olanı bu. Ligde üstte olmuşuz, en dipte olmuşuz hiç önemli değil. Biz bu takımı yönetiyorsak sizde bu formayı giyiyorsanız işimizin hakkını vermiyorsak kendi kendimizi sorgulamamız lazım. Ama öyle bir şey yok. Görüyoruz ki sahada mücadele veriyorsunuz. 3-5 maç yenildik diye, gelmemeleri, küsmeleri asla kabul etmiyoruz. Bu durum yönetim olarak kabullenemeyeceğimiz konulardan birisidir. Kesinlikle sahaya çıkıp, emeğinizi verecek, terinizi dökeceksiniz” dedi.

DİBE GELDİK, BOYNUMUZU EĞMEDİK

Kulüp Başkanı Murat Yurdaer Ekici ise, “Biz yönetim olarak üç yıldan bu yana yensek de yenilsek de her Pazartesi toplantımızı yaptık. Bizim motivasyonumuz hiçbir zaman bozulmadı, bu saatten sonra da bozulmaz. Çünkü biz bu işi seviyoruz. Kocatepe’yi, bu camiayı seviyoruz. Yeni açılmış bir mekandayız. Allah hayırlı uğurlu etsin. Burası her gün mü para kazanacak? Hayır. Bir gün güneş açacak bir gün yağmur yağacak. Hayatın gerçeği bu. Malatyaspor 1.lig de idi, geldi şimdi İnegölspor ile karşılaştı. İnegölspor geçen yıl 3. ligdeydi bu yıl 2. lig de. Bunlar sporda olağan şeylerdir. Biz hiçbir zaman yönetici, sporcu diye bir ayrıma girmedik. Hepimizi bir aileyiz. Bu aileyi ilerleyen zamanlarda nasıl büyütürüz onların hesabını yapalım. Oynadığımız rakipler geniş bütçeli büyük takımlar. Süper Amatör’e 10-15 yılını vermiş kulüpler var. Biz buraya kadar gelmişiz, bunda bizim de sizin de emeğiniz var. Gerekirse 1 puanla da sezonu bitiririz ama dik durarak bitiririz. Biz şampiyon olduğumuzda da böbürlenmedik, dibe de geldik boynumuzu eğmedik. Bizim başımız çınar ağacı gibi her zaman dimdik. Ve her zaman dimdik olacak. Biz yönetim olarak dün şampiyon olduğunda bu takımın arkasındaydık, bugün 1 puanımız var yine arkasındayız. Sahaya çıkmış oynamışızdır. Nasibimiz, kaderimiz ne isi onu almışızdır. Bunu değiştiremeyiz ki” dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19