Koçun Boynuzladığı Kadın Öldü

Koçun Boynuzladığı Kadın Öldü

Süle Mahallesi´nde ikamet eden 82 yaşındaki Melihat Aytekin, evinin bahçesindeki ağılda beslediği küçükbaş hayvanlara yem verirken bir koçun boynuzlaması sonucu kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre olay, Süle Mahallesi´nde meydana geldi. Melihat Aytekin, küçükbaş hayvanlarına yem vermek için evin bahçesindeki ağıla gitti. Aytekin, beslediği 3 hayvana yem verirken iddiaya göre bir koçun saldırısına uğradı. Koçun boynuz darbeleriyle ağır yaralanan Aytekin güçlükle sürünerek ağıldan çıkabildi. Evde kimsenin olmadığı sırada meydana gelen olayın ardından yaşlı kadın aldığı darbelerin acısıyla yatağa uzandı. Bu sırada fenalaşan Aytekin, baygınlık geçirdi.

Bir süre sonra eve gelen aile bireyleri Melihat Aytekin´i baygın halde buldu. Koçun saldırısı sonucu yüzü ve vücudunun birçok yerinde şişlik ve morluklar oluşan Aytekin, başına gelenleri güçlükle anlatırken yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan ve vücudunda birçok kırıklar olduğu belirtilen Melihat Aytekin, doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Savcının incelemesinin ardından Aytekin´in cansız bedeni, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22