www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kodlama ile doğaya dokunuyorlar

Kodlama ile doğaya dokunuyorlar

Gaziosmanpaşa İmam Hatip Ortaokulu Doğasever Gönüllü ekibi, Kodlama ile Doğaya Dokunuyoruz isimli projeleri ile çalışmalarına devam ediyor.

Gaziosmanpaşa İmam Hatip Ortaokulu’nun 15 kişiden oluşan doğasever ekibi Hocaköy İlkokulunda okuyan öğrencilere kuş yuvası kiti hediye ettiler. Yapımında ve renklendirme çalışmalarıyla birebir ilgilenerek minik öğrencilere destek oldular ve onların doğadaki canlıların farkına varmalarını, barınma ve beslenmelerinde yardımcıolmaları gerektiğini hatırlatarakhayvan sever birer birey olmalarınakatkısağladılar.

Proje koordinatörü, Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Murat Kocaman konu ile yaptığı açıklamada; “Projemizin içeriği dolu dolu ve her hafta farklı etkinliklerle hem kendiöğrencilerimize hem de çevre okullardaki öğrencilere doğa ve hayvan sevgisini, Kodlama becerilerini aktarmaya çalışıyoruz. Başlangıçta 10 gönüllü öğrenciyle yola çıktık ve her geçen hafta daha çok öğrencimiz gönüllülük faaliyetlerimize katılmakiçin başvuruyor. Mümkün olduğunca gönüllü sayımızı arttırmayı hedefliyoruz.”dedi.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    8845,48%0,43
  • DOLAR

    32,27% 0,31
  • EURO

    35,10% 0,69
  • GRAM ALTIN

    2274,37% 0,94
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51