KÖKSAL DEMİRAL ATEŞ PÜSKÜRDÜ:

KÖKSAL DEMİRAL ATEŞ PÜSKÜRDÜ:

“Kişilikli Olsalar, Bu Açıklamayı Yapmazlar” Kurtuluşspor ile eski teknik direktörleri Köksal Demiral arasında sular durulmuyor. Kurtuluşspor Başkanı Ahmet Mestan’ın ‘Köksal hoca takımı sattı’ açıklamalarına, Demiral’d

Kurtuluşspor’dan istifa ederek Kafkasspor’la anlaşan Köksal Demiral ile eski takımı arasında sular durulmuyor. Karşılıklı atışmalar devam ederken, spor kamuoyu da ikiye bölündü. Son olarak hafta içi bir basın toplantısı düzenleyen Kurtuluşspor Başkanı Ahmet Mestan, ‘Köksal hoca takımı sattı’ şeklinde konuşmuştu. Mestan’ın bu açıklamasına Köksal Demiral’dan da cevap gecikmedi.

YÖNETİMİNİ TOPARLAYAMIYOR

Köksal Demiral, dün yaptığı açıklamasında Kurtuluşspor cephesine ateş püskürdü. “Köksal hocayı spor kamuoyu tanıyor” diyen deneyimli teknik adam; “Köksal hoca takım ve adam satmaz. Bu sıkıntılar onlarda var, onlar satar. Onlar zaten kişilikli olsalar bu açıklamayı yapamazlar. Köksal hocayı yakından tanımak lazım. Köksal hoca hiçbir zaman kimseyi yolda bırakmaz. Bütün antrenörler beni tanır; kimseyle oynamam, kimsenin de arkasından konuşmam. Başkan Ahmet Mestan, güvenirliği kaybetmiş. Başkan zaten güvenilir adam olsa yanında 16 yönetici olurdu. Demek ki yanındaki yönetim kurulu sana güvenmiyor. Güvenmediği için toplanamıyorsun. Köksal hoca hiçbir kulüpten menfaatleşmemiştir. Ama bu kulüpten menfaatlenenler var. Bugüne kadar kulübe ne yapmışlar. O kulüpte Köksal hocanın emekleri var. Köksal hoca camiayı ve takımı sattı diyorlar, kim sattı? Madem çok seviyorlardı camiadaki arkadaşlar bizim ordayken neden sahip çıkmadılar. Köksal hocanın yaptığı emeklerin karşılığı bu mu? Köksal hocaya bu yapılır mı?” dedi.

MALZEMECİYİ BİLE BEN GETİRDİM

Tüm oyuncularla yönetimin konuşup anlaştığını ifade eden Ahmet Mestan’a bu konuda da cevap veren Demiral, “Sporculara güvenmediğim söyleniyor. Hasan Sever ile Ahmet’i ben aradım, Hakan’ı ve kalecileri ben getirmişim. Ufuk ile ben anlaşmışım. Bunlarla ben birebir konuşmuşum. Malzemeciyi ben tuttum, onlar tutmadı. Sezon başında geldiğimde sağlam bir musluk yoktu. Duşları ben yaptırdım. Hangi idareci bunları yaptırmış? Alt yapı hocası giriş kartını çıkaramadığı için maça çıkamadı. Bu mu camialık, bu mu takıma sahip çıkmak. Başkansan takıma sen sahip çıkacaktın. İmkânları sağlayacaksın ve oradaki insanları mağdur etmeyeceksin” diye konuştu.

AHMET MESTAN YÖNETİCİLERİ KÜSTÜRDÜ

“Böyle bir açıklama yapılmaz” diyerek konuşmasını sürdüren Köksal Demiral, şöyle devam etti: “Bu açıklamayı yapmayacaklardı. Bu açıklamayı yaptılar, Köksal hocanın son kuruşuna kadar parasını ödemek mecburiyetindeler. Bana olan borçlarını ödeyecekler. Başkan güvenilirliğini kaybetmiştir. Başkan bu zamana kadar verdiği hangi sözün arkasında durmuştur. Ben antrenörüm, istediğim yere giderim. Ben gittiğim yere de bir şeyler bırakırım. Gençlergücü dışında İnegöl’deki bütün kulüplerde çalıştım. Bu kulüplerden benim hakkımda bilgi alabilirler. Bir kulüp desin ki Köksal hoca bize kazık attı, bizi dolandırdı… Ben antrenörlük belgemi yırtarım. Ahmet Mestan bunu diyemez. Ben adam satmam. Köksal hoca hayatında adam satmamıştır. Pazar günü istifa ediyorum, bir tane yönetici aramıyor. Akşam saat 21.00’da arıyor. Ben yöneticiye güvenmedim, yönetici güvenilir olacak. Ben sporcuma güvenmesem, savaşa çıkmam. Geçen yıl Başkan bana İnegöl’de çalıştıracak ve hedefe taşıyacak hoca yok dedi. Neden o zaman bizimle anlaştı? Antrenör arkadaşlarımla hiçbir sorunum yok. Hepsini de severim. Köksal hoca bu değil, ben bunları hak etmiyorum. Bu kulüpte beni az tanıyan bunu söylemesi lazımdı. Demek ki hepsi sahteymiş. Bunların karın ağrısı benim Kafkasspor ile anlaşmam. Çekemedikleri bu. Daha önce 2 sezon Kafkasspor’u çalıştırmıştım bu 3. sezonum. Ama Kurtuluşspor’a karşı bir sevgim var. Ben orada yöneticilik ve Başkanlık yaptım. Oradaki arkadaşları seviyorum, vefalı arkadaşlar. Nerede o vefalı arkadaşlar? Yok, işte hepsini Ahmet Başkan küstürdü. Yönetim kurulu toplantısını 3 kişiyle yapıyorsun. Seni seven bir tane var mı? Gitsinler beni Bursa’da araştırsınlar. Bir yere zarar veriyorsam çeker giderim. Ben öyle bir insanım. Demek ki sıkıntı Kurtuluşspor’un Başkanın da ve yönetiminde varmış. Kurtuluşspor’un başarılı dönemlerinde yine Köksal hoca vardır.”



  • BIST 100

    10189,01%-0,76
  • DOLAR

    32,26% 0,07
  • EURO

    34,75% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2399,08% -0,41
  • Ç. ALTIN

    3901,36% 0,17