KÖLN VE PARİS FUARLARI OLUMLU SONUÇLAR VERDİ

KÖLN VE PARİS FUARLARI OLUMLU SONUÇLAR VERDİ

İnegöl Mobilyacılar Odası tarafından gerçekleştirilen yurt dışı fuar gezisinin ardından bir açıklama yapan Oda Başkanı Özcan Ayhan, gezinin olumlu sonuçlar verdiğini söyledi.

İnegöl Mobilyacılar Odası tarafından düzenlenen yurt dışı fuar gezileri tamamlandı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, 18–23 Ocak 2011 tarihleri arasında Almanya Köln ve Fransa Paris’te düzenlenen IMM COLOGNE ve MAİSON & OBJECT fuarları gezilerin amacının gelişen teknolojiyi yerinde görmek ve yeni model ürünleri yerinde incelemek olduğunu kaydederek, “Oda olarak düzenlemiş olduğumuzun gezimizin amacı esnaflarımızın gelişen teknolojiyi yerinde görmeleri ve yeni model ürünleri yerinde incelemeleri ve ticaretlerine katkı koymanın yanında Yurt dışından İlçemize sektörümüzle ilgili alımcıların gelmeleri konusunda aracılık etmekti. Bu anlamda gezimiz içeriğinde 3 gün Almanya’nın Köln şehrindeki Mobilya Fuarı yanında ve Türk-Alman Ticaret Odası ziyareti (TATSO) ziyareti gerçekleştirildi” dedi.

Gerçekleştirilen TATSO ziyaretinde Oda Başkanı Özcan Ayhan, İnegöl’de üretilen mobilyalar ve firmaların kapasiteleri yanı sıra mobilyacılar odasının çalışmaları konusunda bilgiler verdi.

TATSO yetkilileri ise Türk ve Alman iş adamlarına yönelik yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgiler verirken, ilçemizde 2011 yılı içinde düzenlenecek olan MODEF ve MODEF EXPO Fuarları için profesyonel ziyaretçi getirilmesi konusunda iş birliği yapılması şeklinde fikir birliği sağlandı.

Gezinin Sonucu Olumlu Oldu

Gerçekleştirilen gezide Almanya’nın tarihi ve kültürel zenginliklerinin de gezildiğini ifade eden Ayhan, “Gezimizin diğer iki günü ise Fransa’nın Paris şehrine yönelikti. Paris’teki fuarının yanında yine Paris’e özgü değerler ziyaret edildi. Odamızın bir amacı da yurt dışı gezilerini sıkça düzenlemek ve esnaflarımızın gelişimine katkı sağlamaktır. Gezimize katılan esnaflarımızdan elde ettiğimiz izlenim sonucunda son derece olumlu bir gezi olduğunu düşünüyoruz. Gezimize katılan Esnaflarımıza Oda yönetim kurulu olarak teşekkür ediyoruz.”dedi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07