Kombine Fiyatları Belli Oldu

Kombine Fiyatları Belli Oldu

İnegölspor Basın Sözcüsü Çetin Yalanız, Serdar Nalcı ile birlikte kulüp tesislerinde kamp, fikstür ve kombine konularına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Öncelikle kamp programıyla ilgili konuşan Basın Sözcüsü Çetin Yalanız, ?Teknik heyet ve transfer komitemiz çalışmalarını yapmış ve 2016-2017 sezonuna takımımızı büyük ölçüde hazırlamış bulunmaktayız. Hazırlıkların büyük ölçüde tamamlanmasıyla birlikte takımımız 3 Ağustos Çarşamba günü Bolu Koru Otelde kampa girecek. Kamp 15 Ağustos tarihine sona erecek. Kamp süreci de tamamlandıktan sonra hem yönetim hem de takım olarak İnegölspor´a gönül veren ve destek olan tüm futbolsever İnegöllülerle birlikte hazır bir şekilde sezona başlayacağız. Şuanda takımımızın sezon hazırlıklarına tesislerde yaptığımız antrenmanlarla devam etmektedir. Kampa kadar takımımız tesislerde çalışacak ve kamp başladıktan sonra kamp süresince yapacakları antrenman ve hazırlık maçları ile çalışmalarına devam edecektir.?

 KISA SÜREDE TAKIMDAKİ YERİNİ ALACAK

?3 Eylül 2016 tarihinde deplasmanda Menemen Belediyespor ile yapacağımız ilk lig maçına kadar takımımız, yönetimimiz ve tüm İnegölsporlularla birlikte hazır olacağız. Futbolcumuz Ali Aytemur bu hafta antrenmanda sakatlanmıştır. İstanbul´da Acıbadem Fulya Hastanesinde ameliyatı yapılmış ve taburcu olmuştur. Şuan tesislerdedir. Yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacaktır.  Bir an önce takımdaki yerini alması için gereken her şey yapılacaktır.?

 FİYATLAR BELLİ OLDU

?Bunun yanı sıra kombine biletlerimizi satışa sunduk. Kombine satış fiyatlarımız şu şekildedir. Kapalı c tribünü 300 TL, VİP B 500 TL, VİP A bin TL. Kombine satışlarımız kulüp binasından yapılacaktır.  Bugüne kadar Onursal Başkanımız ve AK Parti İlçe teşkilatı tarafından 40 bin TL, Rumeli Derneği 10 bin TL, Yamans Kuyumculuk 15 bin TL´lik kombine aldı. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Her basın açıklamamızda söylediğimiz üzere bir kez daha söylüyoruz. Türk milletimizin iradesine karşı düzenlenen, tarihimize kara bir leke olarak geçen ve 15 Temmuz´da teşebbüs edilen alçakça ve haince yapılan darbe girişimini şiddetle ve nefretle bir kez daha kınıyoruz? ifadelerini kullandı.

 Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07