www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

KÖMÜR SOBASI CAN ALDI

KÖMÜR SOBASI CAN ALDI

Turgutalp mahallesinde ikamet eden 4 kişilik Taşdemir ailesi, önceki akşam rüzgarında etkisiyle kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Ailenin küçük oğlu 20 yaşındaki Bünyamin Taşdemir, olay yerinde hayatını kaybederken baba Zekeriya T

Edinilen bilgiye göre olay, Turgutalp Mahallesi Keskin Sokak numara 5 adresinde meydana geldi. 4 kişilik Taşdemir ailesi, aşırı lodosun olduğu havada tüm ikazlara rağmen gece kömür sobasını yakarak uyudu.

4 KİŞİLİK AİLE ZEHİRLENDİ

Gece rüzgarında da etkisiyle geri tepen dumanlar, baba Zekeriya Taşdemir(55), anne Cemile Taşdemir(58) ve çocukları Okan Taşdemir(23) ile Bünyamin Taşdemir (20), sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi.

ZEHİRLENDİKLERİNİ KIZI ANLADI

Sabah saat 07.00 sıralarında Taşdemir ailesi ile aynı binada oturan kızları, zili çalmasına rağmen kapının açılmaması üzerine durumdan şüphelendi. Kendisinde bulunan yedek anahtar ile eve giren Taşdemir ailesinin kızı, ailesinin zehirlendiğini fark ederek durumu hemen 112 acil servis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Taşdemir ailesinin fertlerine müdahale ederken, henüz Meslek Yüksekokulu’ndan yeni mezun olan ve ailesi ile birlikte yaşayan Bünyamin Taşdemir’in hayatını kaybettiği tespit edildi. Anne ve baba ile büyük oğulları ise durumlarının ağır olması nedeniyle olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine getirildi.

Zekeriya ve Cemile Taşdemir çifti ile oğulları Okan Taşdemir hastanede tedavi altına alınırken, 20 yaşındaki gencin cesedi ise olay yerindeki incelemelerin ardından morga kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00