KONGRE GÜNÜ

KONGRE GÜNÜ

Geçtiğimiz hafta çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen İnegölspor’un olağan genel kurulu, bu akşam gerçekleştirilecek. Kongrede Eşref Güç ve Yücel Demir’in listeleri yarışacak.

 

İnegölspor’un geçtiğimiz hafta ilki yapılan olağan genel kurulu, çoğunluk sağlanamadığı için 1 hafta sonrasına ertelenmişti. Bordo Beyazlı kulübün kongre günü geldi çattı. Bu akşam delegelerin çoğunluğuna bakılmaksızın genel kurul gerçekleştirilecek.

 

ESNAF LİSTEYİ GERİ ÇEKTİ

21.00’da Sani Konukoğlu Konferans Salonunda yapılacak olan olağan genel kurulda, iki liste yarışacak. Eşref Güç ve Yücel Demir, listeleri ve projelerini genel kurulda delegelere sunarak destek isteyecek. Öte yandan, İnegöl esnafları olarak Mustafa Sapmaz Başkanlığında aday olacaklarını duyuran ekibin ise aday olmayacağı açıklandı.

Genel kurulda yarışacak adayların listeleri ise şöyle:

 

EŞREF GÜÇ’ÜN LİSTESİ

Eşref Güç’ün listesi: Eşref Yiğit, Hamit Haraslı,  Ahmet Sütçü, Seçkin Kurşun, Özcan Gümüştekin, Celal Ter, Emrah Erim, Nazmi Kahraman, Serhat Kılınç, Metin Aydınlar, Ahmet Ortakçı, Olgun Yıldız, Burak Şimşek, Halil Malkaç, Mehmet Döngel, Ali Demirhan, Sinan Kılakay, Ebubekir Yavuz,  Oktay Can, Bülent Tanrıkulu, yer alıyor.

 

YÜCEL DEMİR’İN LİSTESİ

Yücel Demir’in listesi: Semih Sakarya, İbrahim Bayram, Turan Suna, Hakan Uz, Serdal Bozkurt, Sami Can, Özcan Bayram, Fethi Çiçek, Mehmet Demirok, Gökhan Göktaş, Mehmet Turan, Varol Özbek, İsmail Ese, Metin Gemici, Serdar Kaçar, Hakan Yıldız, Yaşar Akarslan, Erdem Akdağ, Oğuz Koçan, Hasan Ferik.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07