www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kongre tarihi belli oldu

Kongre tarihi belli oldu

İnegöl’deki medya temsilcileri bir araya gelen AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, ilçe kongresini Ağustos yada Eylül ayı içerisinde yapmayı planladıklarını söyledi.

Mustafa Ersan’ın yerine kısa süre önce göreve getirilen AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, İnegöl’deki medya temsilcileri Çamlıca Restaurantta  bir araya geldi.

Toplantının ardından bir açıklama yapan Başkan Mustafa Durmuş, “Bildiğiniz üzere Covid-19 salgını sebebi ile ertelenen AK Parti il ve ilçe kongrelerimiz sonrasında hizmet anlayışımızın sürekliliği gereği yeni ilçe yönetim kurulumuz Genel Merkezimiz onayı sonrasında göreve başlamıştır. İçinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte, tüm hizmetlere hızlı ve zamanında ulaşım konusunda gereken çalışmaların kesintisiz yürütülmesine katkı sağlamak için, yeni yönetim kurulumuzun görevlendirmeleri AK Parti İlçe Başkanlığımızca yapılmıştır. Kongre süreciyle ilgili de Genel Merkezimiz tarafından bir bilgilendirme yapılacaktır. Ağustos veya Eylül ayı gibi uygun görülmesi halinde kongremizi yapacağız” dedi.



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01