KONSEY GAZETECİLERİ ZİYARET ETTİ

KONSEY GAZETECİLERİ ZİYARET ETTİ

İnegöl Kent Konseyi yönetimi, İnegöl Yeni Gazeteciler Derneği'ni ziyaret ederek İnegöl'ün gelişimi adına hayata geçirilebilinecek projeler konusunda istişarelerde bulundular.

 

İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah ve yönetim kurulu üyeleri, dün İnegöl Yeni Gazeteciler Derneğini ziyaret ettiler.

AKTİF BİR KURULUŞ OLDU

Ziyarette konuşan Dernek Başkanı İhsan Balakuş, “İnegöl için yaptıkları başarılı projelerle adından söz ettiren Kent Konseyi, yeni yönetimle beraber aktif bir kuruluş oldu. Yaptıkları çalışmaları beğeni ile takip ediyoruz. Kent Konseyimize başarılar diliyoruz ” dedi.

 

BASININ ÖNEMLİ DESTEĞİ VAR

Yılda 50 proje hedefleri olduklarını ifade eden Haydar Cerrah “Şuana kadar 45 proje gerçekleştirdik. Zaman zaman sokaktaki vatandaştan güzel projeler alıyoruz, bunların bir kısmını basın ile paylaşıyoruz. Bazılarını da ilgili mercilere iletiyoruz. Çalışmalarımızda basının önemli bir yeri var. Çalışmalarımızı kamuoyuna lanse etmekte basının önemli bir görevi var. Kaldırım işgali projesinde basının önemli bir desteği oldu. Bundan sonraki çalışmalarımızda da basının desteklerini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Karşılıklı fikir alışverişinin ardından Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah ve yönetimi, İnegöl Yeni Gazeteciler Derneği Başkanı İhsan Balakuş ve yönetimine çiçek takdim ettiler.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07