Konseyden Örnek Davranış

Konseyden Örnek Davranış

İnegöl Kent Konseyi, İHMED ve 199 Bursa İHL Mezunları, TOKİ ve Akhisar´da bulunan okullarda eğitim gören ihtiyaç sahibi 100 öğrenciye kışlık giyim ve bot yardımında bulundular.

Proje ile ilgili açıklama yapan Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah, ?İnegöl Kent Konseyi, İHMED ve 1999 Bursa İHL mezunları (ESMA 99) işbirliği ile İnegöl öğrencileri için özel bir proje yaptık. Önceki yıllarda yardımlarını Bursa´daki okullara yapan 1999 İHL Mezunları sorumlusu Kadir Türkyılmaz ile görüşmelerimiz sonrası, bu yılkı yardımların İnegöl´de olmasına karar verdik. İnegöl´de ticaret yapan Kadir Bey´e projenin maddi yönünü organize ettiği için teşekkür ediyorum. Ayrıca İHMED Başkanı Ahmet Taştan´a da katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Allah yardım yapan iş adamlarının sayısın artırsın? dedi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

1999 İHL Mezunları sorumlusu Kadir Türkyılmaz ise, ?Sınıf arkadaşlarımız ile yıllardır Bursa´da yaptığımız yardım organizasyonunu Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah abimizin ricasıyla bu yıl İnegöl´deki çocuklarımıza vermeye karar verdik. Bu güzel organizasyonda maddi-manevi emeği geçen tüm sınıf arkadaşlarımıza ve paydaşlara teşekkür ediyorum? şeklinde konuştu.

YARDIMLAR DEVAM ETSİN

İHMED Başkanı Ahmet Tastan ise, ?Yardım organizasyonu için emeği geçenlere teşekkür ediyorum. TOKİ ve Akhisar bölgesinde öğrencilerimizin daha ihtiyaç sahibi olduğunu düşündük ve öyle karar verdik. İnşallah önümüzdeki yıl bu yardım artarak devam eder? dedi

Bu yılki yardımların tamamı TOKİ ve Akhisar bölgesindeki okul öğrencilerine yapıldı. Akhisar İlkokulu´nda 25, İnegöl Organize Sanayi Bölgesi Ortaokulu´nda 25, TOKİ Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu´nda 25 ve TOKİ Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde 25 öğrenci olmak üzere toplam 100 öğrenciye bot, mont, eldiven, atkı ve bere hediye edildi.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07