www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Konseyden Siyasilere Ziyaret

Konseyden Siyasilere Ziyaret

İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah ve yönetim kurulu üyeleri, siyasi parti ziyaretlerini AK Parti ve Saadet Partisi yönetimlerini ziyaret ederek sonlandırdı.

Her iki ziyarette de İlçe Başkanlarına çiçek takdim eden Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah; ?İnegöl´deki siyasi partilerin tamamının yönetim kurulları değişti. Geçen hafta MHP ve CHP ziyaret etmiştik ve çalışmalarımız hakkında bilgi vermiştik. Kente dair taleplerimizi iletmiştik. Bu akşamda AK Parti ve Saadet Partisini ziyaret ettik. Büyük bir saygı ve teveccüh le karşılandık. Her iki parti yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Hepimizin Çevre ve Trafik konusunda daha duyarlı olmamız gerektiğini,  bunun tüm Türkiye´nin sorunu olduğunu söyledik. Ayrıca Kent konseyi olarak ?kısa film yarışması´na katılmaları için destek istedik. Biz demokrasinin güçlü olması için siyasetin de güçlü olması gerektiğine inanıyoruz. Siyasetin zayıf olduğu zamanlarda darbe ve cuntaların nasıl huruç ettiğini iyi biliyoruz? dedi.

EMANETE SAHİP ÇIKIYORUZ

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, ?Bu nazik ziyaret için Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah ve ekibine teşekkür ediyoruz. Kent Konseyi dinamik yapısıyla İnegöl´de tanınan ve farkındalık oluşturan önemli bir kurum. Sosyal sorumluluğun en güzel örneklerinden birisisiniz. İnegöl´e yaptığınız katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Kentleri sadece siyaset yönetemez, STK´ların varlıkları ve projeleri de çok önemlidir. Biz de yeni aldığımız bu emaneti en güzel şekilde yerine getirmenin mücadelesini veriyoruz. Ülkemiz çok zor dönemlerden geçiyor. Güneyimizdeki kirli savaş hepimizi ilgilendiriyor. Allah Emniyet güçlerimizin yardımcısı olsun" şeklinde konuştu.

İNEGÖL SİZE MİNNETTARDIR

Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Eroğlu ise, ?Kent konseyleri sivil parlamentonun en güzel örneklerinden birisidir. Sizi özellikle kaldırım işgallerinin kalkması için verdiğiniz mücadeleden biliyoruz. İnegöl size minnettardır. Bize düşen bir sorumluluk varsa her zaman yanınızdayız. Yeni seçilen ekibimizle bizlerde Allah rızası için İnegöl´e ve ülkemize hizmet etmeye çalışıyoruz. En Büyük sıkıntımız medyada yeteri kadar yer alamıyoruz ve projelerimizi halkımızla paylaşamıyoruz? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19