KOPAN PARMAKLARI UNUTUP GİTTİLER

KOPAN PARMAKLARI UNUTUP GİTTİLER

Mobilya Sanayi Ağaç İşleri 21. Sokak’ta bir plastik fabrikasında çalışan 16 yaşındaki İbrahim B., sol elini, çalıştığı enjeksiyon makinesine kaptırınca 4 parmağından oldu. İlk müdahalenin ardından Bursa’ya sevk edilen genç işçinin kopan parmak

Edinilen bilgiye göre olay, geçtiğimiz Çarşamba akşamı meydana geldi. Mobilya Sanayi Ağaç İşleri Bölgesi 21. Sokakta bulunan bir plastik fabrikasında çalışmakta olan 16 yaşındaki Ahıska Türkü İbrahim B., enjeksiyon makinesinde çalışmaya başladı. Makinenin kapaklarını açıp kapatan İbrahim B., bir anda elini makineye kaptırdı. Genç çocuğun makineye sıkışan sol elinden 4 parmağı kaza sonucu koparak yere düştü. Elinin sıkışması ve parmaklarının kopması sonucu acı dolu feryatlarla haykıran çocuğun imdadına, işyeri çalışanları ve işverenler koştu. İşyeri sahiplerine ait özel otomobil ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırılan İbrahim B.’ye ilk müdahale acil serviste yapıldı. Yapılan müdahalenin ardından yaralı İbrahim B.’nin, Bursa’ya sevk edilmesine karar verildi.

 

KOPAN PARMAKLAR HASTANEDE UNUTULDU

Alınan sevk kararının ardından işyeri sahipleri, yaralı İbrahim B.’yi özel otomobil ile alarak Bursa’ya doğru hareket ettiler. Hareketten yaklaşık 10 dakika sonra çocuğun kopan parmaklarının İnegöl Devlet Hastanesi acil servis bölümünde buzluk içerisinde muhafaza halinde unutulduğu ve parmaklar olmadan yola çıkıldığı anlaşıldı. Yapılan telefon trafiğinin ardından yaralı çocuğu taşıyan özel otomobil hastaneye geri dönerek parmakların muhafaza edildiği plastik eldiveni alarak tekrar yola koyuldu.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22