www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

KÖPRÜ ZANNEDİP DEREYE UÇUYORLAR

KÖPRÜ ZANNEDİP DEREYE UÇUYORLAR

3 yıl önce elektrik direkleri kaldırılıp karanlığa mahkûm edilen Çağrı Sokakta şikayetler hat safhada. Özellikle gece Çağrı Sokağı kullanan araç sürücüleri, yolun devamında köprü olduğunu zannederek bedre deresine uçma tehlikesi yaşıyor. Diğer yandan aynı

Mahmudiye Mahallesi mobilya sanayisinde bulunan Çağrı Sokak ile Bedre deresi kıyı yolunun birleştiği noktada bulunan sokak aydınlatmaları, 3 yıl önce kaldırıldı. Sokak lambalarının kaldırılmasının ardından, Çağrı Sokak zifiri karanlığa büründü. İşlerine gidip gelirken bu yolu kullanan vatandaşlar, aydınlatmaların yeniden takılmasını talep ederken, çevredeki esnafta dere kenarında korumalık ve aydınlatma olmadığı için zaman zaman kazaların meydana geldiğini ifade ettiler.

KÖPRÜ VAR ZANNEDİP DEREYE UÇUYORLAR

Ertuğrulgazi Caddesi istikametinden gelindiğinde yolun rampa olması nedeniyle sürücülerin şaşırıp yolun sonunda köprü olduğunu zannederek dereye uçtukları belirtildi. 3 yıllık sürede 3 otomobilin bedre deresine uçtuğu, ayrıca zaman zaman bisiklet ve motosikletlerle de yolu bilmeyen ya da bir an dalgınlığa kapılan vatandaşların dereye düştükleri bildirildi.

ÖNLEM ALINMASINI İSTİYORUZ

Çağrı sokak üzerinde büfe işleten Hakan Karagöz isimli vatandaş, 3 yıl önce elektrik direğinin devrilmesi sonucu direğin kaldırıldığını ve bir daha aydınlatma takılmadığını söyledi. Bu zaman zarfında çeşitli kazaların yaşandığını belirten Hakan Karagöz, “Ertuğrulgazi Caddesi tarafından gelen araçlar yolun devamında köprü olduğunu zannedip direk karşıya geçmek istiyorlar. Dere kenarında korkuluk olmadığı ve aydınlatma da bulunmadığı için özellikle geceleri bu tür kazalar yaşanıyor. 3 yılda 3 tane araba çıkardılar bu dereden. Bisiklet ve motosikletler de aynı şekilde birkaç kez düştü. Buraya bir önlem alınmasını istiyoruz” dedi.

VATANDAŞ TEDİRGİN

Yolu kullanan vatandaşların gece tedirgin olduklarını da belirten Karagöz, “İşlerinden dönen vatandaşlar burayı kullanıyor, ama can güvenlikleri yok. Her yer zifiri karanlık. Ayrıca biz de burada işletmeciler olarak tedirginiz. Aydınlatmaların bir an önce yapılmasını istiyoruz. Dere kenarına da korumalık yapılması kazaları önleyecektir diye düşünüyoruz” dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00