www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

KÖPRÜLÜ KAVŞAKLAR 2012 PROGRAMINA ALINDI

KÖPRÜLÜ KAVŞAKLAR 2012 PROGRAMINA ALINDI

İnegöl-Bozüyük karayolu üzerinde, trafiği büyük ölçüde rahatlatması planlanan, 6 farklı noktaya yapılmak istenen köprülü kavşakları AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin TBMM’ye taşıdı. Şahin, İnegöl-Bozüyük karayolu üzerinde 6 farklı noktada ya

Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bütçesinin Plan ve Bütçe Komisyonundaki görüşmeleri sırasında; İnegöl sınırları içerisinde, İnegöl-Bozüyük karayolu üzerinde 6 farklı noktada yapılması istenen köprülü kavşakları gündeme getirdi.

6 Köprülü Kavşak 2012 Yatırım Programına Alındı

Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bütçesinin Plan ve Bütçe Komisyonundaki görüşmelerin tamamlanmasının ardından konuya ilişkin bir açıklama yapan Milletvekili Hüseyin Şahin; Plan ve Bütçe Komisyonundaki çalışmalarının çok yoğun ve yorucu bir tempoyla gece geç saatlere kadar devam ettiğini söyledi. Şahin, “İcracı bakanlıklardan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının 2012 yılı bütçesinin görüşmelerinde; Sayın Bakan’ımız ve bürokratları ile güzel Bursa’mıza yapılacak yatırımları değerlendirme fırsatı bulduk. Özellikle İnegöl-Bozüyük Karayolu üzerinde belirlemiş olduğumuz noktalarda bizim için önem arz eden bir dizi köprülü kavşak projelerimiz vardı. Bu projelerimiz; İnegöl Organize Sanayi Köprülü Kavşağı, Avarlar Mevkii Köprülü Kavşağı, Domaniç Ayrımı-(Oylat) Köprülü Kavşağı, Kınık Köyü Köprülü Kavşağı, Pazaryeri-Kurşunlu Köprülü Kavşağı ve Muratdere Köyü Köprülü Kavşaklarıdır. Yaptığımız görüşmeler neticesinde bu projelerin tamamının 2012 yılı yatırım programına alınması sağladık” dedi.

İnegöl-Yenişehir Arasında 12 Metrelik Yol

Ayrıca, İnegöl ile Yenişehir (Bilecik-Osmaneli) ayrımı arasındaki 12 kilometre ila 27 kilometre arası yol yapımının da 2012 yılı yatırım programına alındığını aktaran Şahin, “Aynı şekilde Boğazköy’den Çayırlı Köyü, Ayaz Köyü ve Söylemiş Köyünün doğu istikametine doğru 12 metre genişliğinde yeni bir güzergâh belirlenmişti. Bu güzergâhın yol yapımının da 2012 yılı yatırım programına alınmasın sağladık. Bu projeler bizim için önemli, bölgemiz adına bu projelerin yakın takipçisiyim” açıklamalarında bulundu.

Şahin, 2012 yılında yol yapım çalışmaları ile köprülü kavşaklardaki çalışmaların başlayacağını ve en kısa sürede hizmete açılacağını belirterek, “Sayın Bakan’ımıza desteğinden dolayı teşekkür ediyorum. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının 2012 yılı bütçesinin hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00