www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Korkulan olmadı

Korkulan olmadı

Kutsal topraklardan dönüş yapan Umreciler, Corona virüsü için İnegöl Devlet Hastanesi’nde karantina altına alınacaklardı, ancak korkulan olmadı.

Dünya genelinde corona virüsü karşı Türkiye tedbirlerini artırdı. Suudi Arabistan umre ziyaretlerini durdu. Kutsal topraklarda bulunan umreciler, Türkiye'ye dönmeye başladılar. Sağlık Bakanlığı kutsal topraklardan dönecek uçaklarda personel görevlendirdi. Görevli personeller umrecilere ilk olarak uçak içerisinde gerekli müdahaleyi yapacak. Ardından Türkiye’ye getirilecek. Bursa genelinde pilot bölge İnegöl Devlet Hastanesi seçildiği illeri sürüldü. Gelen talimatla birlikte önceki gün fizik tedavi bölümü tamamen boşatıldı. Burada gereken hazırlıklar yapılarak içeriye kimse alınmadı.

Kutsal topraklarda bulunan 200’e yakın Bursalı umreci ise uçak ile Yenişehir havaalanına iniş yaptılar. Burada X RAY cihazlarından geçirilerek kontrol edildi. Herhangi bir Corona virüsü çıkma ihtimaline karşı ise ambulanslar ile İnegöl’e gelmesi durumunda ise İnegöl Devlet Hastanesi’nde güvenlik en üst seviyeye çıkartıldı. Herhangi bir virüs vakası yapılan incelemeler sonrası Yenişehir havaalanına inen umrecilerde çıkmayınca derin bir nefes alındı.

İl Sağlık Müdürü İnegöl’e geldi

Corona virüsü şüphesi üzerine önlem alınan İnegöl Devlet Hastanesi’nde ise Fizik tedavi bölümü tamamen kapatılırken, Bursa İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor Halim Ömer Kaşıkcı İnegöl’e gelerek alınan tedbirleri ve önlemleri yerinde inceledi.

Haber Merkezi

 

 



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87