KORNEA NAKLİ BEKLEYEN KARDEŞLER GÜN SAYIYOR

KORNEA NAKLİ BEKLEYEN KARDEŞLER GÜN SAYIYOR

Ak Parti İl Teşkilatının sahip çıktığı Eylem ve Ceren Kaplan kardeşler, dün Bakırköy’de Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kontrolden geçtiler. Kornea başvuruları da yapılan kardeşlerin, en geç 3 ay sonra ameliyat edileceği bildirildi.

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik’in, aileyi evlerinde ziyaret etmesinin ardından, 2 kardeş ilk olarak Bursa’ya götürülerek Bursa Göz Merkezinde göz ölçümleri ve muayeneleri yapıldı. Daha sonra Doruk Tıp Merkezinde tekrar göz doktorunun muayenesinden geçen Kaplan kardeşler, doktorların tavsiyesi üzerine İstanbul Bakırköy’deki Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldüler.

En Geç 3 Ay Sonra Ameliyat Olacaklar

Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi göz bölümü doktoru Ülviye Yiğit ile temas kurularak randevu alındıktan sonra dün sabah saat 09.00 sıralarında 2 kardeş yine Ak Partili yetkililerin nezaretinde aileleri ile birlikte bu hastaneye gittiler. Burada da tüm göz ölçümleri ve muayeneleri yapılan Ceren ve Eylem kardeşlerin, Cerrahpaşa’ya kornea başvuruları da yapıldı. 7 yıldır görmeyen kardeşlerin, en geç 3 ay içerisinde kornea ameliyatlarının yapılacağı yetkililer tarafından bildirilirken, ameliyat sonucunda 7 yıldır bekledikleri ışığa kavuşacaklar.

Sedat Yalçın Bu Konuda Çok Hassas Davrandı

Bakırköy’de hastanede kontrolleri yapılan 2 kardeş ve ailelerin mutluluk ve heyecanları gözlerden kaçmazken, gerekli tüm ihtiyaçları da Ak Parti İl Başkanlığı tarafından karşılanıyor. Ak Parti İl Teşkilatı Özürlüler Koordinasyon Merkezi Başkanı Dilek Yamakoğlu, “İnşallah bizler böyle vatandaşımızın sağlık sorunlarında, ihtiyaçlarında her zaman gönülden hizmetle kalıcı çözümler üretmek için yanlarındayız. Bu konuda İl Başkanımız Sedat Yalçın’da çok duyarlı ve çok hassas davrandı” dedi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07