www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Koronavirüse karşı Online Eğitim

Koronavirüse karşı Online Eğitim

Salih İbrahim Kırcalı MTAL öğretmeni Metin Kürümoğlu, youtube'da açtığı "metin kürümoğlu hocam" ve kürümmedya" adlı kanallarıyla uzaktan eğitim vermeye başladı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında; ilk, orta ve liseler 1 hafta, üniversiteler ise 3 hafta tatil edildi. İlçemiz Salih İbrahim Kırcalı MTAL öğretmeni Metin Kürümoğlu, youtube'da açtığı "metin kürümoğlu hocam" ve kürümmedya" adlı kanallarıyla öğrencileriyle uzaktan eğitim yapıyor.

Korona virüs tatili nedeniyle yapılan üç haftalık tatilde de öğrencilerinin eğitimiyle ilgileneceğini ifade eden A.Metin Kürümoğlu şöyle konuştu: "Okullarımızda sınıfların kalabalık olması ve daha çok öğrenciye ulaşmak için sosyal medya aracı olan youtube'da iki eğitim kanalı açtım. Öğrencilerimize okul dışında da bu vesileyle hizmet veriyorum.Okul zamanı dışında bana bu yolla ulaşan öğrencilerime yazılı soruları; tyt, ayt, kpss'ye yönelik derslerde yardımcı oluyorum."dedi.

Başarılarıyla Öne Çıkan Öğretmen

 

 İlçemizde görev yapan edebiyat öğretmeni Metin Kürümoğlu, okulu adına katıldığı yarışmalarda İnegöl'e İnegöl,Bursa ve Türkiye dereceleri kazandıran başarılı bir öğretmen. Son on yılda okuluna ve ilçemize 140 derece kazandıran A.Metin Kürümoğlu Hocamız, Korona virüs tatilinde de öğrencileriyle sosyal medya kanalı Youtube aracılığıyla ulaşıp eğitim eksikliklerini gidereceğini ve İnegöl'den dünyaya açılan bir kapı olduğunu, ifade etti.



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00