www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Korsan emlakçıya izin yok

Korsan emlakçıya izin yok

Kaymakam Şükrü Görücü korsan emlakçıların tespit edilmesi durumunda gerekli işlemlerin yapılacağını söyledi.

Protokol ziyaretlerini sürdüren İnegöl Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Melih Uçaravcı ve yönetim kurulu üyeleri, son olarak İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü’yü ziyaret etti.

 

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan İnegöl Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Melih Uçaravcı, “Protokol ziyaretlerimiz kapsamında sayın Kaymakamımız Şükrü Görücü beyefendiyi ziyaret ettik. Ziyaretlerimize devam edeceğiz. Bir yandan ziyaretlerimiz devam ederken diğer yandan da sektörümüzün sıkıntılarını da gündeme getiriyoruz” dedi.

 

Özellikle korsan emlakçılara karşı savaş açtıklarını belirten Uçaravcı, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Korsan emlakçılara karşı bir savaş açtık. Bu konuda ilçe protokolünden de destekler veriliyor. Kaymakamımız da bu konuda bizi desteklediklerini beyan etti. Korsan emlakçılığı İnegöl’de hep beraber bitireceğiz. Bu konuda duruşumuz net”

 

Kaymakam Şükrü Görücü ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, korsan emlakçılık konusunda İnegöl Emlak Müşavirleri Derneği’nin her zaman yanında olduklarını ve tespit edilmesi durumunda korsan emlakçılar hakkında gerekli işlemlerin yapılacağını ifade etti.

 

HABER Merkezi



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29