KORUYOR MU? KORKUYOR MU?

KORUYOR MU? KORKUYOR MU?

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş,Atatürk Bulvarındaki katlı otopark ile ilgili ortaya atılan iddiaları niçin araştırmıyor ve cevaplamıyor. İşte yanıtı?

 

Pazartesi günü yapılan Şubat Ayı Belediye Meclis Toplantısında MHP´li Meclis Üyesi İsmail Karaman, Atatürk Bulvarı´nda bulunan katlı otoparkın 4´üncü katının kafeteryaya dönüştürüldüğü yönünde iddialarda bulunmuştu.

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, İsmail Karaman´ın mecliste ortaya attığı iddiayı cevapsız bırakarak kafalarda soru işareti bıraktı.

YENİ İDDİALAR

MHP´li Karaman´ın katlı otoparkın 4. katının teras kafe yapılacağı şeklindeki iddiasının ardından, ortaya bir başka iddiada daha atıldı.

İddiaya göre, aynı binada bulunan Royal Otel´in, toplantı salonlarını genişletmek için katlı otoparkın 3. Katı ile arasındaki duvarları yıktığı öğrenildi.

Sade vatandaşların inşaatlarında en ince ayrıntısına kadar resmiyet uygulayan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ın, katlı otoparkla ile ilgili iddialara karşı sessizliğini koruması, Yıldırım Gazetesi ile olan yakın ilişkisine dayandırılıyor.

Bilindiği üzere iddiaların hedefindeki otelin sahibi ve katlı otoparkın işletmecisi Yasin Sağer, aynı zamanda Yıldırım Gazetesi´nin de sahibi?

 



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54