www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kosova Futsal´da Bursa Şampiyonu

Kosova Futsal´da Bursa Şampiyonu

Özel Devrim Kosova Ortaokulu Yıldız Futsal takımı 2017-2018 sezonunda bütün rakiplerini yenerek Bursa Şampiyonu oldu.

Özel Devrim Kosova Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmeni Refik Şaffak kupayı aldıktan sonra yaptığı konuşmada; ?İnegöl´deki grup maçlarını birinci tamamlayıp Bursa´daki eleme maçlarına başladık. Bursa ili ve ilçelerinden 56 takımın kıyasıya yarıştığı turnuvada rakiplerimizi teker teker yenerek mutlu sona ulaştık. Halitcan Karaduman, Rıza Yılmaz, Ahmet Kerim Kutbay, Sertaç Mert Becerik, Mehmet Zübeyir Karabulut, Alperen Şirin, Recep Bahadır Tetik, Ahmet Can Gürler, Safa Akış, Berat Kartal Becerik, Can Yalaza, Batuhan Güleç, Alper Güdür ve Berat Şerifoğulları´ndan oluşan Yıldız Erkek Futsal takımımızdaki öğrencilerimi yürekten kutlarken, bu süreçte desteğini esirgemeyen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ahmet Güzel´e, okul müdürümüz Erol Baştürk´e, idareci arkadaşlarımıza, kurucularımıza teşekkür ediyorum? dedi.

 

AKADEMİK EĞİTİM KADAR SPORU DA ÖNEMSİYORUZ

Okul Müdürü Erol Baştürk ise sporcuları karşılama töreninde yaptığı konuşmada; ?Bursa´daki müsabakalarda İnegöl´ümüzü ve Kosova Eğitim Kurumlarını başarıyla temsil eden başarılı öğrencilerimi ve çalışkan öğretmenlerini yürekten kutluyorum. Bu sene birçok dalda birincilik kupalarını topladık. Önümüzdeki yıl daha fazla branşta yarışmalara katılmayı hedefliyoruz. Akademik başarı kadar, yabancı dil öğretimi kadar sanatı ve sporu da önemsiyoruz. Öğrencilerimizin yazı boş geçirmemeleri adına yaz spor okulu açmayı da planlıyoruz? diye konuştu.

 

BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN

Kosova Eğitim Kurumları kurucusu Devrim Kosova ise, ?Bu büyük başarıyı yaşatan öğrencilerimi, beden eğitimi öğretmenlerimi gönülden kutluyorum. Yıldız Erkek Futsal´da Bursa´da en büyük olduğumuzu kanıtladık. Bu başarıyı birçok özel okulu yenerek yakaladık. Bize destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bizi izlemeye devam edin? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29