www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kosova Koleji Anıtkabir´de

Kosova Koleji Anıtkabir´de

Özel Devrim Kosova Ortaokulu öğrencilerinden oluşan 170 kişilik grup, Anıtkabir´i gezdiler. 4 otobüsle yapılan gezide öğrenciler yolculuk sırasında doyasıya eğlendiler.

Öğrencilerin ilk durağı Anıtkabir oldu.4 rehberin eşlik ettiği gezide öğrenciler Anıtkabir ile ilgili tüm bilgileri öğrenme şansı buldular.Anıtkabir içinde bulunan tüm müzeleri gezdikten sonra ise meydanda toplandı.Anıtkabir tören komutanı ve askerler eşliğinde Özel Devrim Kosova Ortaokulu çelengi mozoleye bırakıldı.Çelenk sunma törenini takiben Atatürk´ün manevi huzurunda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.Tören bitiminden sonra Özel Devrim Kosova Ortaokulu Müdürü Erol Baştürk, Anıtkabir özel defterini imzaladı.

EŞSİZ LİDER

Özel Devrim Kosova Ortaokulu Müdürü Erol Baştürk,?Ey Büyük Atam,Özel Devrim Kosova Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri olarak huzurunuza geldik.Yaşamını millete adayan,bir imparatorluğun küllerinden yepyeni ve güçlü bir devlet kuran eşsiz bir lider,seçkin bir devlet adamı,büyük bir komutan ve dahi olan Yüze Atatürk´ün manevi huzurunda olmanın mutluluğunu yaşıyoruz? dedi.

Gezi, 1.ve 2.Meclis ile Şehit Cuma Dağ Tabiat Tarihi Müzesi ziyaretleri ile son buldu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71