www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kosova koleji ödüle doymuyor

Kosova koleji ödüle doymuyor

Özel Devrim Kosova Ortaokulu 8.sınıf Öğrencisi Hayrunnisa Akpınar, İnegöl çapında gerçekleştirilen ?İstiklal ve İstikbal Şairi Mehmet Akif? konulu kompozisyon yarışmasında 3.oldu.

İnegöl orta dereceli okullar arasında düzenlenen İstiklal ve İstikbal Şairi Mehmet Akif konulu kompozisyon yarışmasında Özel Devrim Kosova Ortaokulu 8.sınıf öğrencisi Hayrunnisa Akpınar ilçe 3´üncüsü olarak 5 Mevsim Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen törendeödülünü Belediye Başkanı Alper Taban´ın elinden aldı.

 

Okulda düzenlenen törende konuşan Okul Müdürü Erol Baştürk, ?Okul futsal takımımız ilçede grup birincisi olarak ilçemizi Bursa´da temsil etme hakkı kazandık.İlçede düzenlenen satranç yarışmasında Egehan Ergül ile ilçe ikinciliği kazandık.Ardından Esin Vataner ile iller arası karate şampiyonasında Türkiye 2´nciliği kazanınca gururlandık.Resim ve Tenis dalında elde ettiğimiz başarılarla sevindik.Şimdi de Türkiye Robot şampiyonasına hazırlanıyoruz.Kısacası akademik anlamda akşam kursları,Cumartesi kursları ve etütlerle başarıyı yakalamaya çalışırken sportif ve kültürel etkinlikler ve okul içi yarışmalarla öğrencilerimizi hayata hazırlama uğraşı içindeyiz. Kurumu kurum yapan,büyük özveriyle çalışan öğretmenlerimizi gönülden kutluyorum? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01