www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kosova Kupalara Ambargo Koydu

Kosova Kupalara Ambargo Koydu

Kosova Eğitim Kurumları, İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İnegöl Gençlik ve Spor Müdürlüğünce 9-10-11 Mayıs tarihlerinde düzenlenen İlçe Satranç Şampiyonasında 3. ve 4. sınıflar kategorisinde takım olarak birinci, 7. ve 8. sınıflar kategorisinde takı

Ayrıca okul öğrencilerinden Egehan Ergül 3. ve 4. sınıflar kategorisinde ferdi 2´ncilik alırken yine aynı kategoride Arda Süvari 3´üncülük, Tunahan Kır 4´üncülük ödülünü almaya hak kazandı.

7. ve 8. sınıflar kategorisinde ise Mikail Eren Küçük ferdi olarak 1´incilik kazandı ve takımının başarısına büyük katkı sağladı.

ÇALIŞMALARIN MEYVESİNİ ALDIK

Başarılı sonuçlar ile ilgili açıklamalarda bulunan Kosova Eğitim Kurumları Satranç Kulübü sorumlu Öğretmeni Filiz Kayalı, ?Kurum olarak öğrencilerimize okulumuzda bulunan kulüpler yardımıyla yetenekleri doğrultusunda çalışma fırsatı sunuyoruz. Satranç Kulübü´nde bulunan öğrencilerimiz ile yıl içerisinde yaptığımız yoğun çalışmaların meyvesini bugün burada 3 kupa birden alarak ve ferdi dereceler kazanarak aldık. Bir önceki turnuvada da aldığımız dereceleri de göz önünde bulundurursak, Kosova Eğitim Kurumları İnegöl´de satranç konusunda bir marka haline geldi diyebiliriz? dedi.

BÜYÜK BAŞARI ELDE ETTİK

Kosova Eğitim Kurumları Okul Müdürü Erol Baştürk ise; ?Satrançta bu yıl büyük başarılar elde ettik. Daha önce düzenlenen turnuvada öğrencilerimiz iki kategoride dereceler almıştı. Bugün ise tüm kategorilerde dereceler aldık. Kosova Eğitim kurumları olarak her zaman zirvede olmaya çalışıyoruz.  Bu başarılar elbette kolay kazanılmıyor, kazanılan tüm başarılarda öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin yıl içerisinde verdikleri çaba oldukça önemli. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kosova Eğitim Kurumları olarak zirvede kalmaya devam edeceğiz, kimsenin bundan şüphesi olmasın? şeklinde konuştu.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71