www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kosova başarılarını madalyalarla taçlandırdı

Kosova başarılarını madalyalarla taçlandırdı

Özel Devrim Kosova Okulları, İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İnegöl Matematik ve Türkçe Yarışmasında (İNEMAT)’nda kazandığı ödüller ile adından söz ettirdi.

7. Sınıflar Türkçe alanında ilçe 1.si olan okulda, Türkçe Öğretmeni Selver ÇELEBİ birincilik kupası ile ödüllendirildi. Hem 7. Sınıflarda hem de 8. Sınıflarda tüm alanların genel ortalamasına göre 3.lük elde eden Özel Devrim Kosova Okulu7. Sınıf öğrencilerinden Elif Miray DURAK Türkçe alanında ilçe 1.si oldu, Elif Miray Durak altın madalya ve bisiklet ile ödüllendirildi.  Okulun 7. Sınıf öğrencilerinden Tarık Yavuz KISACIK matematik alanında altın, 7. Sınıf öğrencisi Ayşenaz GÜL Türkçe alanında bronz, 8. Sınıf öğrencisi Zeynep SARIŞIN Türkçe alanında bronz ve 8. Sınıf öğrencisi Alperen GÖKÇEK ise matematik alanında bronz madalya kazanarak öğretmenlerini v velilerini gururlandırdılar.

Konuya ilişkin Özel Devrim Kosova Okulları Kurucusu Devrim Kosova öğrencilere rehberlik yapan Türkçe öğretmeni Selver Çelebi’ye teşekkür ettikten sonra ‘Yoğun ve uzun bir çalışma sürecinin ardından öğrencilerimizin emeklerinin karşılığını aldığını görmek bir öğretmen için en büyük ödül, kurum olarak yerel ve ulusal yarışmalara önem vermekteyiz. Bu sebeple İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinasyonunda yapılan her türlü etkinliğe katılım göstermekteyiz. Başarılarımızın temelinde doğru planlama ve planlamaya uygun çalışma yatmaktadır. Bu anlamda görev alan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.’

Okul Müdürü Özer Yılmaz ise ‘İnegöl eğitiminde gerek LGS’de, gerek AYT ve TYT’de rüştünü ispat etmiş, şampiyonluklar kazanmış bir okul olarak yine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün büyük titizlik ve emek ile hazırladığı bu yarışmadan da kupalar ile dönmenin bizler için büyük mutluluk olduğunu ifade etmek istiyorum. Kurum olarak İnegöl eğitimine değer katmanın, şehrin adını ulusal basında duyurmanın kıymetinin farkında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu çalışmayı planlayan ve uygulayan başta İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Bey’ e ve şube müdürlerine, komisyon üyelerine, bu uğurda çalışan tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkürlerimi iletiyorum.’ Dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19