www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kosova´da bilim şenliği

Kosova´da bilim şenliği

Özel Devrim Kosova Ortaokulu´nda Fen Bilimleri zümresi tarafından koordine edinilen bilim şenliği okul bahçesinde gerçekleştirildi.

Öğrencilerin birbirinden güzel deney ve projeleri, şenlik stantlarını gezip inceleyenleri çok memnun etti.Şenlikte en çok dikkat çeken uçan aynalı sandık,doldurulmuş hayvanlar,çivili sandalye oldu.Öğrencilerin kendilerinin yaptığı mıknatıslı arabalar,uçan çay deneyi, köpüklerin dansı,okları ters çevirme deneyleri de oldukça dikkat çekti.

 

Matematik, Sosyal, Türkçe ve İngilizce öğretmenleri tarafından hazırlanan stantlardaki oyunlarda öğrenciler doyasıya eğlendi.Fen bilimleri öğretmenleri tarafından yapılan gösteri deneyleride öğrencilere heyecanlı anlar yaşattı.Deneyler sonrası oynanan oyunlar ile öğrenciler gönüllerince hoş vakit geçirdiler.

 

Okul Müdürü Erol Baştürk, ?Çocuklarımızın bilime olan meraklarını arttırmak,  geleceğe umutla bakmak, yaratıcı yönlerini güçlendirmek adına gerçekleştirilen bilim şenliğinin hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretenlerime teşekkür ediyorum? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25