www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

KOSOVA’DA İNEMAT GELENEĞİ

KOSOVA’DA İNEMAT GELENEĞİ

İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İnegöl Türkçe ve Matematik Olimpiyatları’nda (İNEMAT), Özel Devrim Kosova Okulları 1 altın 2 bronz madalya kazanarak kurum geleneğini devam ettirdi

İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İnegöl Türkçe ve Matematik Olimpiyatları’nda (İNEMAT), Özel Devrim Kosova Okulları 1 altın 2 bronz madalya kazanarak kurum geleneğini devam ettirdi. Yarışmada Mustafa Kerem Uşak bronz, Rıza Enes Çakır bronz madalya kazanırken, Umut Furkan Demirel altın madalya almaya hak kazandı.

Yarışmaya dair görüşlerini paylaşan kurum müdürü Özer YILMAZ, ilçemizde yıllardır yapılan bu güzel organizasyona kurum olarak ciddi kıymet verdiklerini aktardı. Tüm öğrencilerinin arasından yarışma duyurusu ile beraber elemeler yaparak ilçede yapılacak yarışmaya katılacak öğrencileri belirlediklerini söyleyen YILMAZ, yarışma sonuçları itibariyle de emeklerinin karşılıklarını aldıklarını belirtti.

Kurucu Devrim KOSOVA ise İNEMAT yarışmasında derece almayı kurum olarak gelenek haline getirdiklerini, bunun yanında düzenlenen tüm akademik yarışmalarda da kurum olarak her zaman doğal favori olduklarını belirtti. Yarışmada emek veren öğrenci ve öğretmenlerini tebrik eden KOSOVA, güzel organizasyon nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür etti.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19