www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kosova´dan Görsel Sanatlar Sergisi

Kosova´dan Görsel Sanatlar Sergisi

Kosova Eğitim Kurumları, yıl içerisinde Görsel Sanatlar dersinde ve diğer etkinlik derslerinde öğrenciler tarafından meydana getirilen esreleri İnegöl AVM sergi salonunda düzenlenen sergide beğeniye sundu.

Sergiye İnegöl halkının ilgisi büyük olurken eserler büyük beğeni topladı. Yıl içerisinde her ay en az bir ürün sergisi açan Kosova Eğitim Kurumları ne denli büyük ve etkili bir çalışma yılı geçirdiklerini AVM sergisi ile ispat etmiş oldu.

 

TÜM ÇOCUKLAR CEVHERDİR

Sergiden sorumlu olan Kosova Eğitim Kurumları Görsel Sanatlar Öğretmeni Serkan Göçer; ?Kurum olarak yıl içerisinde öğrencilerimize planlı bir şekilde birçok alanda çalışmalar yaptırırız. Bizim eğitim anlayışımıza göre her öğrenci bu çalışmaları belirli bir aşamada tamamlayabilir. Öğrencilerimizin yıl içerisindeki çalışmaları sonucunda ortaya çıkan ürünlerden oluşan bu sergi de bunun en büyük kanıtı niteliğindedir. Tüm çocuklar cevherdir, aslolan bu cevheri doğru işleyebilmektir. Kosova Eğitim Kurumları olarak biz bu konuda oldukça başarılıyız. Bunu gerek yıl içerisindeki yarışmalardan gerekse AVM´de açtığımızdan sergiden çıkarmak oldukça mümkün? dedi.

 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Özel Devrim Kosova Ortaokulu Müdürü Erol Baştürk ise sanatın her alanında yapılan çalışmalara değer verdiklerini belirtti. Öğrencilerin çalışmalarında belirli çalışma prensiplerine bağlı kaldıkları müddetçe serbest olduklarını aktaran Baştürk, bunun sonucunda da oldukça güzel ürünlerin ortaya çıktığını aktardı. Sergide emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkürlerini ileten Baştürk, ayrıca sergiye büyük teveccüh gösteren İnegöl halkına da teşekkür ederim diyerek sözlerini noktaladı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25