KÖTÜ FUTBOL İYİ SONUÇ 0-0

KÖTÜ FUTBOL İYİ SONUÇ 0-0

Geçtiğimiz hafta ertelenen Diyarbakır maçının ardından dün Trabzon temsilcisi Beşikdüzü’nün konuğu olan İnegölspor, zorlu müsabakadan 0-0 beraberlikle ayrıldı. İnegölspor, 1 puanla yetindiği haftada averaj farkıyla liderliğini de sürdürdü.

3. Lig 1. Grupta oynanan 9. hafta müsabakalarında Trabzon temsilcisi Beşikdüzü’nün konuğu olan lider İnegölspor, zorlu müsabakadan 0-0 beraberlikle ayrıldı. Bordo-Beyazlı ekip, 3 puan parolasıyla gittiği Beşikdüzü’nde 1 puanla yetinirken, Kastamonuspor’u averaj farkıyla geride bırakarak liderliğini sürdürdü.

 

Spor toto 3. Lig 1. grupta dün saat 15.00’da Vakfıkebir İlçe Stadında grubun zorlu takımlarından Beşikdüzü ile karşılaşan İnegölspor, oynadığı futbolla hayal kırıklığı yaşattı.

Geçtiğimiz hafta  Diyarbakırspor maçının ertelenmesi nedeniyle, bir hafta dinlenme şansı da bulan Bordo-Beyazlı ekip lidere yakışmayan bir futbol ortaya koyarak haftayı 1 puanla kapadı.  

 İki takımın da kontrollü başladığı müsabakada İnegölspor oyunun kontrolünü rakibine kaptırdı. İlk yarı 0-0 beraberlikle sonuçlandı. Maçın ikinci yarısı da aynı şekilde geçti. İnegölspor oyunda hâkimiyeti sağlayamazken, Beşikdüzü ise maçı farklı galibiyete götürecek pozisyonları değerlendiremedi. Zorlu müsabaka 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

Öte yandan, İnegölspor Beşikdüzü maçından beraberlikle ayılırken, grupta liderliğe oynayan diğer takımlar da bu haftayı değerlendiremedi. İnegölspor 1 puana rağmen Kastamonuspor’u averajla gerisinde bırakarak liderliğini sürdürdü..

 

İnegölspor: Sofu Baykal, Ekrem Dil, Alişan Ural, Mustafa Vargel, Fatih Gültekin, Oktay Gümüş, Hicabi Demir, Oğuz Kocabal, Mümin Aysever, Raif Demir, Sefa Cengiz.

Beşikdüzü: Mustafa Hoşoğlu, Burak Kansız, Emre Kara, Barış Baltürk, Halit Gündoğdu, Salih Kaya, Sebahattin Horoz, Emrah Aslan, Ediz Kalyon, Güven Güdü, Ziya Alkurt.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07