KÖTÜ OYNAYARAK KAYBETTİK

KÖTÜ OYNAYARAK KAYBETTİK

İnegöl Belediyespor Antrenörü Ali Bahadır Aksoy, Fenerbahçe maçını kötü oynayarak kaybettiklerini ve bu mağlubiyette takımdan ayrılan Fernandes'in de etkisinin olduğunu belirtti.

İnegöl Belediyespor Antrenörü Ali Bahadır Aksoy, kaybedilen 3-0 Fenerbahçe Grundig maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kendi sahalarında kötü bir oyun sergilediklerini belirten Aksoy, “Fenerbahçe ile kendi sahamızda karşılaştığımız maçta kötü oynadık. En son Galatasaray maçından 3-2’lik kısmi galibiyetten aldığımız mağlubiyet var. Onun verdiği moral bozukluğu ve oyuncunun takımdan ayrılması bunlarda etken. Tabi kendi sahamızda çok kötü oyun oynadık, beklentimizin çok altında bir oyundu. Artık ikinci yarı Palandöken maçına bakacağız. İyi top oynamadık, Fenerbahçe daha iyi, daha hazır görüntü verdi. Özellikle kendi sahamızdaki maçta servis etkinliği elimizde tutmamız lazım. Burada karşı takıma bir avantaj sağladığımız zaman belli bir oyuncu kadrosuna sahip Fenerbahçe’yi blokta kesme şansımız zor oluyor” dedi

 “KAZANMAK İÇİN YETERLİ BİR KADRO”

Fenerbahçe Grundig karşısında oynadıkları kötü oyunun, geçtiğimiz hafta içi şehri terk ederek takımdan kaçan Fernandes’in de etkisi olduğunu ifade eden Aksoy, “Fernandes, düne kadar benim kadromdaki oyuncuydu.  Benim takımımım manşette belli bir yüzdeye sahip bir oyuncu. Verdiğimiz setlere bakın 2-3 tane direk manşetten yaptığımız hatalar. Fernandes’in bir hücum gücü var. Ama elimdeki kadro Fenerbahçe maçını kazanmak için yeterli bir kadro. Bundan sonraki maçlara bakacağız” şeklinde konuştu.

 

TRANSFER ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Transfer çalışması gerçekleştireceklerini aktaran Aksoy, “2. yarı çok ciddi Palandöken maçımız var. Onlar da transferler yaptılar ve kadrolarını güçlendirdiler. Bizim sadece bir yabancımız var. Bir tane de deneme aşamasında olan bir yabancı oyuncumuz var. Bir oyuncu daha almaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22