www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Köy Yolları Kardan Temizlendi

Köy Yolları Kardan Temizlendi

Önceki gün İnegöl´ü etkisi altına alan kar yağışından kapanan 6 kırsal mahalle yolu, ekiplerin çalışmaları sonucu yeniden ulaşıma açıldı.

Geçtiğimiz Cumartesi günü akşam saatlerinde başlayıp gece saatlerine kadar etkili olan kar yağışı İnegöl´de sürücüleri ve vatandaşları hazırlıksız yakalamıştı.

İnegöl-Domaniç yolu Tahtaköprü Mahallesi mevkiinde oldukça etkili olan kar yağışı karayolu üzerinde seyir halinde olan sürücülere zor anlar yaşattı. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri İnegöl-Domaniç yolu üzerinde uygulama yaparak araç sahiplerine zincir takmaları yönünde uyarılarda bulunmuştu.

Kar yağışı kırsal mahallelerde ikamet eden vatandaşlara da zor anlar yaşattı. İnegöl´e bağlı Sülüklügöl, Bahçekaya, Karahasanlar, Babaoğul, Mesruriye ve Mezit Mahallelerinin yolları aşırı kardan dolayı kapandı. Yaklaşık 20 santim kar kalınlığının olduğu yollarda hayat felç oldu.Telefonlara sarılan mahalle sakinleri Bursa Büyükşehir Belediyesi ekiplerinden yardım istediler.Yola koyulan Bursa Büyükşehir Belediye İnegöl Şantiyesi ekipleri, greyderler ve kar kürüme araçları ile yolları açmak için yoğun çapa sarf ettiler.Yapılan çalışmalar sonucunda kapanan 6 kırsal mahalle yolu ulaşıma açıldı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00