KÖY FUTBOL TURNUVASI KIRAN KIRANA

KÖY FUTBOL TURNUVASI KIRAN KIRANA

Hasanpaşa Geleneksel 4. Bahar Futbol Turnuvasında çeyrek final müsabakaları tamamlandı. Alibeyköy, Tüfekçikonak, Kulaca ve Gazelli takımları yarı finale yükseldi.

 

Hasanpaşa Mahallesi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen bahar futbol turnuvasında çeyrek final müsabakaları tamamlandı. 20 takımın katılımıyla başlayan turnuvada, çeyrek final karşılaşmaları adeta nefes kesti.

ALİBEYKÖY CERRAH’A BOYUN EĞMEDİ

Çeyrek finalin ilk müsabakasında, Cerrah ve Alibeyköy karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısında üstün oynayan Alibeyköy futbol takımı, ilk yarıyı 3-1 önde kapadı. Alibeyköy ikinci yarıya farkı korumak için çıkınca, Cerrah futbol takımı baskılı oynamaya başladı. Farklı 1’e indiren Cerrah, beraberlik golünü atamayınca çeyrek finalde elenmiş oldu. Alibeyköy yarı finalin ilk takımı oldu.

TÜFEKÇİKONAK’TAN GOL ŞOV

Günün ikinci maçında ise Tüfekçikonak gol şovu vardı. Boğazköy takımı ile karşılaşan Tüfekçikonak, rakibini 6-2 mağlup edip adını yarı finale yazdırdı.

KULACA 10 DAKİKADA İŞİ BİTİRDİ

Çeyrek finalin bir diğer müsabakasında da  Muratbey Kulaca ile karşı karşıya geldi. İlk yarısı golsüz beraberlikle sona eren mücadelede, Kulaca takımı maçın son 10 dakikasına 2 gol birden sığdırdı. Kulaca, Muratbey’i 2-0 mağlup edip yarı finale yükseldi.

GAZELLİ PENALTILARDA TURLADI

Çeyrek finalin son maçında adeta gol düellosu vardı. Çavuşköy ile Gazelli’nin karşılaştığı müsabakada, ilk 45 dakikayı Gazelli 3-1 önde kapadı. Gazelli futbol takımı 3-1’lik skorun rehavetiyle ikinci yarıya çıkınca, Çavuşköy bulduğu 2 golle skora dengeyi getirdi ve maçı penaltılara taşıdı. Penaltı atışlarında Gazelli 6-5 kazanarak turu geçen taraf oldu.

 

Turnuva Komitesi Başkanı Hasan Bayburt, çeyrek final müsabakaları sonrası yaptığı açıklamada “Turnuva boyunca maçlar bol gollü ve zevkli geçti. Çeyrek final maçlarında toplam 21 gol atıldı. Turnuvada şu ana kadar herhangi bir taşkınlık yaşanmadı. Turnuvaya katılan tüm takımlara gösterdikleri centilmenlikten dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca turnuvamızda hakemlik yapan Ayhan Güneş, Erkan Güven, Recep Şenol, Melik Özmen ve Serkan Konyalı’ya gösterdikleri başarılı yönetimlerinden dolayı komitemiz adına ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68