www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

KÖYLERİ AYAĞA KALDIRACAĞIZ

KÖYLERİ AYAĞA KALDIRACAĞIZ

Köy ve beldelerde evlenen gençlerin köylerinde kalmak yerine şehirleri tercih ettiklerini ifade eden Saadet Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Salih Berber, bu durumu tersine çevirecek projeler yapıp köyleri ve beldeleri ayağa kaldıracaklarını ifade ett

Saadet Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Salih Berber ve beraberindeki heyet, 30 Mart yerel seçimleri kapsamında Kurşunlu beldesini ziyaret ettiler. Köylülerin sorun ve sıkıntılarını dinleyen Salih Berber köy hayatını tekrardan canlandırmak adına gerçekleştirecekleri projeleri vatandaşlarla paylaştı.

KÖYLERE HOBİ BAHÇESİ MÜJDESİ

Emekli vatandaşlar için hobi bahçeleri kuracaklarını belirterek konuşmasına başlayan Saadet Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Salih Berber, “Yaşlılarımız ve emeklilerimiz hobi bahçeleri istiyorlar. Köylerimizde ve beldelerimizde uygun yerlerde hobi bahçeleri, küçük bahçeler oluşturacağız hobi bahçeleri oluşturduğumuz zaman hobi bahçelerinde yaşlarımız, emeklerimiz dinlenirken köylülerimiz kazanacak, çiftçimiz kazanacak inşallah” dedi.

EVLENENLER KÖY YERİNE ŞEHRİ TERCİH EDİYOR

Köylerde evlenen gençlerin geçimlerini sağlayabilmek için köylerde durmak yerine şehirleri tercih ettiklerini aktaran Salih Berber “Şuan Kurşunlu`da bir delikanlı evlenmek istediği zaman, evlenmeye niyetli olduğu kız ona; ‘eğer İnegöl`e yerleşeceksek bağla bahçeyle uğraşmayacak isek evlenelim, yoksa evlilik yok’ diyor. İnşallah Saadet Partisi geldiği zaman köylerimizde ve beldelerimizde kazanacak, o zaman bu konuşulanlar tam tersine dönecek. Kurşunlulu genç, İnegöl’den bir kız ile evlenmek istediği zaman o kız; ‘Senin kurşunluda bir evin bir bahçen var mı?’ diyecek. Yazın İnegöl’ün sıcağından bunaldığımızda, Kurşunlu’da gidebileceğimiz bir yer var mı diyecek. Allah’ın izni ile biz dedeleri, nineleri ve torunları bir araya getirecek ve anne babaları evlatları ile bir arada yaşatacağız. Böyle güzel projelerle köylerimizi ve beldelerimizi ayağa kaldıracağız. Değerli kardeşlerim işi Saadet Partisi`ne teslim etmelisiniz” şeklinde konuştu.

SAADET, ANKETTE BİRİNCİ OLDU

Yapılan bir ankette İnegöl’de Saadet Partisi’nin 1. olduğunu ifade eden Salih Berber, “Akşam aldığımız bir duyuma göre, İnegöl’de yapılan bir ankette Saadet Partisi birinci parti olmuştur.  Biz bu sonuçları ilk günden beri yaptığımız ziyaretlerde, bize olan ilgi alaka ve üye kayıtlarından hissediyorduk. Saadet Partisi güzelliklerin adresidir. Çünkü Saadet Partisi kazandığı zaman İnegöl kazanacak, Kurşunlu kazanacak, beldelerimiz kazanacak, köylerimiz kazanacak” dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00