www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kozluca Altgeçidi Onarılıyor

Kozluca Altgeçidi Onarılıyor

İnegöl Belediyesi, Kozluca yolu üzerinde bulunan okulların idareci ve öğretmenlerinden gelen talep üzerine bakımsız ve güvenlik anlamında eksiği bulunan Kozluca Alt Geçidini daha modern bir hale dönüştürmek için çalışmalara başladı.

İnegöl Belediyesi, şehrin hızla gelişen bölgelerinden olan Kozluca yolu üzerinde bulunan okulların idareci ve öğrencilerinden gelen talep üzerine İnegöl merkez ile Alanyurt bölgesini birbirine bağlayan güzergahta iyileştirme çalışmalarına başladı. Çalışma kapsamında Kozluca alt geçidi yenilenirken, buranın daha güvenli hale gelmesi için aydınlatma ve güvenlik kameraları kuruluyor. Ayrıca Kozluca alt geçidinden NaireÇikayeva Okuluna kadar olan bölgede yayaların güvenli şekilde yolculuğu için 750 metre uzunluğunda kaldırım uygulaması da yapılıyor.

 

Belediye Başkanı Alper Taban, bugün beraberindeki Başkan Yardımcısı Adil Kansu ve AK Partili yöneticilerle birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Önce Kozluca alt geçidini inceleyen Başkan Taban, ardından kaldırım çalışmalarının ne durumda olduğuna baktı. Burada bir açıklama da yapan Başkan Taban, ?Kozluca alt geçidimizin ve beraberinde Kozluca yolu üzerinde okullarımızın bulunduğu güzergahtayız. Geçtiğimiz günlerde belirli vesilelerle okullarımıza ve bu bölgede yaptığımız ziyaretlerde okul idarecilerimizin ilettiği sorunlar üzerine çalıştık. Burada öğrencilerimizin güvenli bir şekilde kaldırımları kullanarak ulaşımı sağlamaları, beraberinde alt geçidimizi güvenli şekilde kullanmaları için belirli düzenlemelere gitmek istedik. Bununla ilgili Kozluca alt geçidimizde bir yenileme çalışması başlattık. Burası yapıldığından bu yana gerçekten şehrin iki yakasını birbirine bağlayan güzel bir yaya geçidiydi. Ancak kullanıldıkça eskidi ve yıprandı. Bunların yenilenmesi gerekiyordu. Ben de alanı incelediğimde özellikle aydınlatma eksiği gibi, kamera konulması gibi ve estetik anlamda da iyileştirilmesiyle ilgili bazı eksikler olduğunu gördüm. Bunları da arkadaşlarımıza talimatlarını vererek iyileştirmelerini yapıyoruz. Kısa süre içerisinde hepsi tamamlanacak. Okulumuzun çevresinde öğrencilerimizin güvenli yolculuğu için kaldırımlarımızı da yapıyoruz. Yapılan hizmetin hayırlı olmasını diliyorum. Bu konuda fikir veren okul idarecilerimize ve ekibime teşekkür ediyorum? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25