www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

KRAL SÖZLEŞMESİNİ UZATTI

KRAL SÖZLEŞMESİNİ UZATTI

İnegölspor'un gol yollarındaki etkili ismi Raif Demir, 1 yıllık sözleşmesini artı 1 yıl daha uzattı.

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden Bordo Beyazlı temsilcimiz İnegölspor, uzun yıllardır bünyesinde barındırdığı ve takımın simge isimlerinden biri haline gelen yıldız orta saha oyuncusu Raif Demir ile devam eden 1 yıllık sözleşmeyi ek olarak 1 yıl daha uzattı. Raif, dün kulüp tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde kendisini artı 1 yıllık daha Bordo Beyazlı renklere bağlayan imzayı atarak, yeni sezon için iddialı mesajlar verdi.

 

BİRÇOK TAKIMIN TRANSFER LİSTESİNDE BULUNUYORDU

Raif Demir ile anlaşmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirterek konuşmasına başlayan İnegölspor Asbaşkanı Ahmet Sütçü, “Futbolcumuz, gol kralımız Raif Demir ile anlaşmış bulunuyoruz. Kendisi geçen yıl oynadığı futbol ile birçok takımının transfer listesinde bulunuyordu. Bu sene kendisine hedef koyan İnegölspor’un bir parçası olmak istedi. Kendisine İnegölspor forması altında başarılar dileriz. İnegölspor camiasına hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

TERCİHİMİN SEBEBİ ŞAMPİYONLUK

İnegölspor’u tercih etmesindeki sebebin Şampiyonluk olduğunu ifade eden Raif Demir “Öncelikle yeni yönetimimize ve yeni hocamıza yeni sezonda başarılar diliyorum. İnegölspor’u tercih etmemdeki sebep şampiyonluk. İnşallah şampiyon olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız, çok çalışıp sene sonunda şampiyon olacağız” şeklinde konuştu

 

SÜPER LİG’TEN TEKLİF ALDIM

Süper Lig takımlarından transfer teklifi alıp almadığının sorulması üzerine konuşan Raif, “Transfer teklifi aldım ama şartlar oluşmadı kısmet değilmiş” şeklinde cevap verdi. Hedefinin geçen sene attığı golden daha fazlasını atmak olduğunu ifade eden Raif, geçen sene sol açık oynadığı halde bu kadar gol attığını, yeni sezonda daha yüksek gol sayısına ulaşmak istediğini belirtti.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00