KREDİMİZ BİTTİ HER MAÇI ALMAK ZORUNDAYIZ

KREDİMİZ BİTTİ HER MAÇI ALMAK ZORUNDAYIZ

İnegölspor Kulüp Başkanı Yusuf Şen, ligde artık kredilerinin bittiğini ve kaybedecek puanlarının olmadığını söyledi. Teknik Direktörü Cevdet Uzunköprü ise, mutlak 3 puan için çıktıkları Arsin maçında her türlü riski aldıklarını ve sonuca ulaşmayı başardık

Ligde son oynadığı 3 maçta istediği sonuçları alamayan İnegölspor mutlak 3 puan parolasıyla çıktığı Arsin karşısında oynadığı güzel futbol ve bulduğu 2 golle 3 puanı almayı başardı.

 

Maç sonrası açıklama yapan teknik direktör Cevdet Uzunköprü, maça mutlak galibiyet parolasıyla başladıklarını söyleyerek, “Kadroda yaptığımız revizyon aslında riskti. Fakat takım ruhu ortaya çıkınca, istediğimiz sonuçta doğal olarak ortaya çıktı. İlk yarıda Arsin, biraz daha direnç gösterdi. İyi bir rakibe karşı oynadık ve bizim için bu maçın ne anlam taşıdığını biliyorduk. Fakat 2.yarının hemen başında bulduğumuz gol, takım üstündeki baskıyı aldı. Takımda uzun süredir oynamayan futbolcular var ve buda doğal olarak göze çarpıyor ve  eleştiriye neden oluyor.  Bize her konuda yardımcı olan onursal başkanımız Alinur Aktaş’ı geride kalan 3 maçta aldığımız sonuçlar nedeniyle üzdük. Fakat kadro kalitesi olarak, Mayıs ayında bitecek lige kadar, önce ilk 5 yarışı sonrasında ise 2.lig hedefine ulaşmak için mücadele vereceğiz. Ligde daha çok puan kayıpları ve enteresan sonuçlar alınacak. Fakat bu taraftarımızı endişeye sevk etmesin. Belirlenen hedefe ulaşacağız” dedi.

 

Kulüp başkanı Yusuf Şen ise Arsin takımının iyi bir ekip olduğuna işaret ederek, “Bizim açımızdan da rakip açısında da zor bir maç oldu. Fakat çok istedik ve bunu sahada göstererek 3 puan almayı başardık. Sırada Nazilli deplasmanı var. Ligde 2.yarıda bazı maçlardan beklediğimiz sonuçları alamadık ve kredimiz bitti. Bu maçı unutup gelecek maçlarda istediğimiz sonuçları almamız gerek. Bu maçta bizi destekleyen taraftara ve yüreğini ortaya koyan futbolculara teşekkür ediyorum.” diye konuştu.



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68