www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kreşin bakıcısı tutuklandı

Kreşin bakıcısı tutuklandı

İnegöl´de 1 yaşındaki Melisa Tuana´nın öldüğü kreşte görevli bakıcı Fatma B., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İkisi de çalışan Melike-İbrahim Memiş (40) çifti, üçüncü bebekleri Melisa Tuana´yı Burhaniye Mahallesi Kemalettin Samipaşa Caddesi üzerindeki kreşe teslim etti. Önceki gün saat 14.00 sıralarında yemek yedirilen bebek, uykusu gelincekreş çalışanları tarafından dinlenme salonundaki yatağa yatırıldı. Uyuduktan bir süre sonra istifra eden bebeğin solunumu kesildi. O sırada içeriye giren kreş öğretmeni bakıcı, moraran bebeği kendine getirmek istese de başarılı olamadı.

Bakıcı Fatma B., kollarındaki hareketsiz duran bebeği alıp kreşten koşarak yola çıktı ve o sırada başka bir hastayı taşıyan ambulansın önüne geçerek, bebeği sağlık görevlilerine teslim etti. Melisa Tuana bebek, ambulansla götürüldüğü İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi´nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İHMAL OLMADIĞINI İDDİA ETTİ

Olayın ardından Dernek Başkanı Şüpheli S.A. ve dernekte bakıcılık yapan Fatma B. gözaltına alındı. Sorgulamalarının ardından 2 kadın da adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 2 kadından bakıcılık görevini yapan Fatma B. tutuklanırken, S.A. ise denetimli serbest kaldı. Fatma B. ifadesinde, ihmalin olmadığını söyleyerek, suçlu olmadığını belirttiği öğrenildi.

Adliyeden araca bindirilirken basın mensuplarının görüntülediği fark eden tutuklanan zanlı, başörtüsünü yüzüne kapatarak araca bindi.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36