KRİTİK GALİBİYET

KRİTİK GALİBİYET

Doğugücüspor Başkanı Erdoğan Erdoğan, cezaları nedeniyle Gürsu´da oynadıkları Cihanspor müsabakasında sahadan 2-1 üstünlükle ayrılarak kritik bir galibiyete imza attıklarını ifade etti.

 

 

1. Amatör Küme 4.Grup takımlarından Doğugücüspor, cezası nedeniyle Gürsu İlçe Stadı´nda karşılaştığı Cihanspor´u zorlu geçen 90 dakika sonunda yenerek sahadan 3 puanla ayrıldı.

 

GALİBİYETTEN DOLAYI MUTLUYUZ

Müsabakaya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Erdoğan, ?Maçın ilk yarısını 1-0 önde tamamladık. İkinci yarının ortalarında rakibimiz 1 gol bularak durumu eşitledi. 85.dakikada bulduğumuz gol ile sahadan 2-1 ayrıldık. Maçta kötü oynadık fakat bizim için önce üç puan almak önemliydi.Bunu da başardığımız için mutluyuz? dedi.

 

OLUMSUZLUKLARA RAĞMEN İYİ GİDİYORUZ

Sezonun 2.yarısının ilk maçında da cezanın devam etmesi nedeniyle Yenişehir´de Tütünspor ile karşılaşacaklarını belirten Başkan Erdoğan ?Tütünspor iledeplasmanda sezonun ilk maçını oynayıp, lige galibiyetle başlamıştık. Bizim için ilk maçı almamız güzeldi.Şimdide ikinci devreyi yine Tütünspor ile oynayarak başlayacağız. İnşallah bizim için güzel bir galibiyet olur. Maçın Yenişehir´de olması bizim açımızdan iyi oldu çünküYenişehir Stadını iyi biliyoruz. İnegöl takımlarını kötü gittiği bu zamanda bütün olumsuzluklara rağmen çok iyi gidiyoruz. Hocamıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah guruptan çıkarız, bütün takımlara başarılar diliyorum? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68