KRİTİK DÖNEMEÇ

KRİTİK DÖNEMEÇ

İnegölspor, bugün İnegöl İlçe Stadyumunda sezonun en önemli maçına çıkacak. Bordo Beyazlılar kazanırsa Play-Off yolunda önemli bir adım atacak.

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta 27’nci hafta müsabakaları bugün oynanacak. Üst sıralarda çekişmenin arttığı dönemde bu hafta oynanacak maçlar, adeta ligin kaderini belirleyecek. İnegölspor zorlu haftada Yeni Malatyaspor’u konuk edecek.

 

 

DÜDÜK ŞİMŞEK’TE

Zorlu karşılaşma bugün saat 13.30’da İnegöl İlçe Stadyumunda oynanacak. Karşılaşmada Aydın bölgesinden Bahattin şimşek düdük çalacak. Şimşek’in yardımcılıklarını ise Kamil Çetin ve İbrahim Akmazlar yapacak. Özmen Atalay da maçta dördüncü hakem olarak görev alacak.

İnegölspor, Malatya maçının hazırlıklarını hafta başından bu yana yoğun bir tempoyla sürdürüyor. Ancak rakip dişli. Sarı Kırmızılılar da Play-Off için İnegöl’den puan ya da puanlarla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Öte yandan, ligde rakiplerimiz arasında oynanacak karşılaşmalar da İnegölspor için önemli. Üst sıralarda yer alan takımların kaybedeceği her puan, İnegölspor’a avantaj sağlayacak.

 

 

HAFTANIN PROGRAMI

GAZİOSMANPAŞA - ÇANKIRISPOR

TURGUTLUSPOR - KARTALSPOR

İNEGÖLSPOR - YENİ MALATYASPOR

DARDANELSPOR A.Ş. - HATAYSPOR

TARSUS İY - ANADOLU SELÇUKLU

AYDINSPOR 1923 - TOKATSPOR

KIRKLARELİSPOR - GÜMÜŞHANESPOR

PENDİKSPOR - GİRESUNSPOR

GÖZTEPE A.Ş. - SARIYER



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68