KRİTİK VİRAJ

KRİTİK VİRAJ

Dardanelspor karşısında aldığı mağlubiyet sonrası puan kaybetme lüksü kalmayan İnegölspor, alt sıralardan kurtulmak isteyen Anadolu Selçuklu’yu konuk edecek. Kritik virajda her iki takım da kazanmak için oynayacak.

 

Spor Totot 2. Lig Beyaz grupta 25. Hafta müsabakaları bugün ve yarın oynanacak. Haftanın açılış maçları Göztepe-Kartalspor ile Gaziosmanpaşa-Hatayspor arasında oynanacak.

Zorlu haftada temsilcimiz İnegölspor da yarın saat 13.30’da İnegöl İlçe Stadında 25 puanla alt sıralara demir atan Anadolu Selçuklu takımını konuk edecek. Hafta başından bu yana Anadolu Selçuklu maçı hazırlıklarını sürdüren İnegölspor’da, Play-Off potasına girebilmek için özellikle iç saha maçlarından mutlak galibiyet hedefleniyor. Geçtiğimiz hafta Dardanelspor deplasmanında şok bir mağlubiyet alan temsilcimiz, Konya temsilcisi karşısında bu puan kaybının da telafisini yapmak istiyor.

SAMSUNLU HAKEM

İnegölspor ile Konya Anadolu Selçuklu arasında oynanacak müsabakanın hakemleri de Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) resmi internet sitesinde açıklandı. Zorlu karşılaşmada Samsun bölgesinden İlkay Aydın düdük çalacak. Aydın’ın yardımcılıklarını ise Alper Gürsoy ve Tuğrul Akkoyun yapacak. Bilal Köseoğlu ise maçta dördüncü hakem olarak görev alacak.

4. RANDEVU

İnegölspor, Anadolu Selçukluspor ile daha önce 3 kez karşı karşıya geldi. 3 müsabakanın birini Bordo Beyazlı temsilcimiz kazanırken, 2 maç beraberlikle sona erdi. Anadolu Selçuklu’nun İnegölspor karşısında galibiyeti bulunmuyor.

 

HAFTANIN PROGRAMI

GÖZTEPE A.Ş. - KARTALSPOR

GAZİOSMANPAŞA            - HATAYSPOR

KIRKLARELİSPOR            - GİRESUNSPOR

TURGUTLUSPOR - YENİ MALATYASPOR

İNEGÖLSPOR - ANADOLU SELÇUKLU

TARSUS İY - DARDANELSPOR

TOKATSPOR - GÜMÜŞHANESPOR

AYDINSPOR 1923 - SARIYER

PENDİKSPOR - ÇANKIRISPOR



  • BIST 100

    10247,75%-0,86
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    34,66% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2402,97% 0,12
  • Ç. ALTIN

    3892,73% -0,26