Kuaför Cinayetinde Cezalar Belli Oldu

Kuaför Cinayetinde Cezalar Belli Oldu

İnegöl´de 2016 yılının Ocak ayında meydana gelen kuaför cinayetinin zanlılarına ceza yağdı.

17 Ocak 2016 tarihinde İnegöl´de işlenen cinayetin tutuklu sanıkları Ali Ş., Mert S. ve Hamdi K. son kez hakim karşısına çıktılar.

?VALLAHİ BİLLAHİ BEN YAPMADIM!?

Mahkeme heyeti tutuklu sanıklara son sözlerini sordu. Tutuklu Sanık Ali Ş., ?Vallahi billahi ben yapmadım. Hamdi yaptı. Beraatimi istiyorum? dedi.

Tutuklu sanık Mert S., cinayeti işlemediğini savunarak, beraatini istedi.

Sanık Hamdi K. ise, ?Ben yapmadım. Beraatimi istiyorum? dedi.

Mahkeme heyeti sanıkların son sözünün ardından kararını verdi. Bir numaralı cinayet zanlısı Ali Ş.´ye 15 yıl hapis cezası verilirken, tutuklu diğer iki sanık cinayet davasından beraat ettiler. Sanıklar Mert S.´ye tehdit suçundan 4 yıl, Hamdi K.´ya ise mala zarar verme suçundan 6 ay hapis cezası verildi. Mert S. ile Hamdi K. tahliye olurken, cinayet zanlısı Ali Ş. cezaevine götürüldü.

OLAY

İddiaya göre; saat 23.00 sıralarında iki ayrı grup, Avarlar kavşağının yanındaki sokakta alkol alırken, gruptan bir genç alkolün de etkisiyle önlerinden geçen zihinsel engelli bir genci darp etmeye başlamış, bunu gören 25 yaşındaki Tamer Y., gencin yanına giderek, darp ettiği zihinsel engelli genci bırakması konusunda uyarmıştı. Zihinsel engelli genci bırakan kişi ile Tamer Y. arasında yaşanan tartışma kavgaya dönüşmüştü. Tarafların arkadaşlarının da katıldığı kavga sırasında Tamer Y., grup arasından bir kişi tarafından kalbinden ve göğsünden bıçaklanarak ağır yaralanmıştı. Özel araçla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırılan genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10263,97%0,54
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,77% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2388,12% -0,34
  • Ç. ALTIN

    3873,60% -0,14