www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Küçük Yenice´de Yol İsyanı

Küçük Yenice´de Yol İsyanı

İnegöl Belediyesi tarafından başlatılan ve Bursa Büyükşehir Belediyesi´ne devredilen altyapı çalışmaları esnasında bozulan yolların yapılmayacağının öğrenilmesi Küçük Yenice Mahallesi sakinleriniisyan ettirdi.

Küçük Yenice Mahallesi´nde yağmur ve kanalizasyon hatlarının birbirinden ayrılması ve yeni su şebekesi çalışması yaklaşık bir yıldır sonlandırılamamıştı.

Altyapı çalışmalarının başlatıldığı günden bu yana, pek çok sorunlar yaşayan mahalle sakinleri, tam da ?çalışmalar da sorunlar da bitti´ derken, bozulan yolların Kurban Bayramı´ndan sonra yapılacağı bilgisinin gelmesi üzerine çileden çıktı.

İlçenin en büyük mahallelerinden olan, tarım alanında da ilçe ekonomisine büyük katkılar sağlayan Küçük Yenice Mahallesi sakinleri, Belediye Başkanı Alper Taban ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş´a seslenerek, mahallenin tamamındaki bozuk yolların bayram öncesinde yapılmadığını, bu nedenle köylerine bayram ziyaretine gelen misafirlerin toz toprak içinde kaldığını, bayramın misafirleri ve kendileri için adeta çileye döndüğünü ve bu sorunun bir an önce çözülmesini istediklerini ifade ettiler.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25