www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?Kudüs Benim Emanetimdir?

?Kudüs Benim Emanetimdir?

Alija Düşünce Derneği Başkanı Ahmet Sert, ?İlgisizlikten, duyarsızlıktan kalan bugünün Müslümanları toparlanmalı, kendine gelmeli ve tekrar ?Kudüs Benim Emanetim´ diyerek canlı tutmalı ve gereğini yapmalı? diyerek Cuma akşamı düzenlenecek olan konferansa

Alija Düşünce Derneği Başkanı Ahmet Sert, Cuma akşamı saat 21.00´da Kent Müzesi Konferans Salonu´nda düzenlenecek olan ?Kudüs Benim Emanetimdir´ adlı konferansa ilişkin açıklamalarda bulundu.

DOĞRU BİR BİLİNÇ İNŞASINA ŞİDDETLE İHTİYAÇ VAR

Konferansa ilgili açıklamalarda bulunan Alija Düşünce Derneği Başkanı Ahmet Sert, ?Alija Düşünce Derneği olarak yeni dönem çalışma takvimimizi oluşturmuş bulunmaktayız. Bir takım elle tutulur insana dokunan, topluma faydalı yeni kuşakları fikri, zihni ve düşünsel olarak zinde tutmak ve tutabilmek adına doğru bir bilincin inşası için ?Kudüs Benim Emanetim´ adlı bir konferans, bir söyleşi tertiplemiş bulunmaktayız. Konferansımız ve söyleşimiz İnegöl Kent Müzesi Konferans Salonu´nda 4 Ağustos Cuma akşamı saat 21.00´da Dr. Süleyman Gündüz´ün katılımıyla gerçekleştirilecektir. Siyonist İsrail Devleti, dönem dönem İslam dünyasının adeta sabrını, tepkisini, duyarlılığını test edercesine, Müslümanların sinir uçlarına dokunarak, Mescid-i Aksa´da ibadet edilmesini engellemek, bazen metal dedektörler koyarak bazen geri çekerek bazen 50 yaş altının mescide girmesini engelleyerek zulüm, baskı ve şiddeti dönem dönem sürdürmeye devam ediyor. Sorumluluk sahibi Müslümanlar olarak bu durumu Siyonist İsrail devletinin nefretle kınamanın yanında, Kudüs bizim emanetimiz, namusumuz, izzeti şerefimiz, ilk kıblemize karşı doğru bir bilinç inşasına şiddetle ihtiyaç vardır? şeklinde konuştu.

İLÇE HALKINA DAVET

Müslümanların kendisine gelmesini belirterek konuşmalarını sürdüren Sert, ?İlgisizlikten, duyarsızlıktan kalan bugünün Müslümanları toparlanmalı, kendine gelmeli ve tekrar ?Kudüs Benim Emanetim´ diyerek canlı tutmalı ve gereğini yapmalı. Gaflete asla düşmemelidir. Bu duygu ve düşünce ile 4 Ağustos Cuma akşamı İnegöl Kent Müzesi Konferans Salonu´nda Dr. Süleyman Gündüz Beyefendinin sunumuyla ?Kudüs Benim Emanetimdir´ adlı söyleşi ve konferansa tüm ilçe halkımızı davet ediyoruz? şeklinde konuştu.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00