"KÜFÜR TEK MİLLET OLMUŞ SALDIRIYOR"

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Bursa İl Sorumlusu Ekrem Şama, Hakkı temsil edenler belli. Batıl kim? Saymaya kalksak binlerce kolunu sayarız. Ama iki büyük kolu var. Biri Siyonist Yahudiler, diğeri ise Haçlı zihniyetindeki Batılılar. İkisi bir o

Saadet Partisi Aralık ayı İlçe Divan Toplantısı, Cuma akşamı Kültür Sarayı’nda gerçekleştirildi. İlçe teşkilatının ve partiye gönül veren vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıya Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Bursa İl Sorumlusu Ekrem Şama da katılım gösterdi.

 “İNSANLIĞIN KURTULUŞUNA ADIM ATACAĞIZ”

Programın açılış konuşmasını yapan SP İlçe Başkanı Ertan Sütçü, “2015 genel seçimlerinde Saadet Partisi’nin güçlü bir şekilde mecliste yer almasını ve sizlerin de üzerinize düşen vazifeyi yapmanızı istiyoruz. Saadet Partisi’nin önümüzdeki dönem insanlığın kurtuluşuna adım atacağını hep beraber anlatmış olacağız” dedi.

 “İTİBARI KURTARMAK İÇİN SUNİ GÜNDEMLER ORTAYA ATIYORLAR”

Seçimlerin ufukta göründüğüne dikkat çekerek konuşmasına başlayan SP Bursa İl Teşkilat Başkanı İsmail Özdemir, “İktidarı panik aldı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde iktidarın oyları yaptığı bütün algı yönetimine rağmen yüzde 38’lere düştü. Halkımızın yüzde 25’i oy kullanmaya gitmedi. Yani şu anda meclisi oluşturan muhalefet partilerinin, iktidarın gösterdiği adayların çözüm getiremeyeceğine inanarak halkımız oy kullanmaya gitmedi. Bunun arkasından ciddi şekilde oy kaybı oldu. Kendi yaptırdıkları anketler de yüzde 25’lere düşmüş durumdalar. İtibarı kurtarmak için suni gündemler ortaya atıyorlar. Osmanlıcayı da gündemi değiştirmek için kullanıyorlar. Halkımız bu olayların farkında. 2015 seçimleri bu oyunun bittiği seçimler olacak inşallah. Hazırlıklı olun. Meclise sadece girmek değil inşallah iktidar olacağız. Milletimiz bu oyunların farkına vardığı an eski adres olan Saadet Partisine geri dönmeyi seçecek. Bize düşen tek görev var; insanlarımıza ulaşmak” şeklinde konuştu.

 “İNEGÖL SEÇİME HAZIRDIR”

İnegöl’ün genç, dinamik, enerjik bir teşkilatı olduğunu belirten Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Bursa İl Sorumlusu Ekrem Şama ise, “Başta İlçe Başkanımız olmak üzere tüm teşkilatımızı tebrik ediyorum. Mecliste güçlü bir Saadet Partisi olmasını Cenab-ı Hak’tan temenni ediyorum. Buradan Genel Merkez’e götüreceğim mesaj şudur; İnegöl seçime hazırdır” diye konuştu.

 “60 KÜSUR MÜSLÜMAN ÜLKEDE KAN VE GÖZYAŞI VAR”

Dünyada milyonlarca insanın ezik şekilde yaşadığını dile getiren Ekrem Şama, “Yuvasını yurdunu kaybeden, anne babasını kaybeden insanlar yaşıyor. Eğer ona yaşamak derseniz. Her gün onlarca, yüzlerce insan katlediliyor. 60 küsur Müslüman ülkede, henüz devlet olamamış toplumlarda hep kan, gözyaşı ve zulüm var. Bugüne kadar bu kadar tecavüz yaşanmadı. 100 yıldır bu tecavüzler yaşanıyor” ifadelerini kullandı.

 “Müslümanlardan ne istiyorlar?” diye sorarak konuşmasını sürdüren Şama, “Tetiğe basan kim? Arkasındakiler kim? Bunu iyi tespit etmek lazım. Bu bir hak-batıl mücadelesidir. Hz. Adem ile başladı ve kıyamete kadar sürecek. Batılın bu derece güçlenmesi, bu kadar işbirlikçi bulması neticesinde bu katliamlar yapılıyor. Hakkı temsil edenler belli. Batıl kim? Saymaya kalksak binlerce kolunu sayarız. Ama iki büyük kolu var. Biri Siyonist Yahudiler, diğeri ise Haçlı zihniyetindeki Batılılar. İkisi bir olmuşlar, Müslümanlara saldırıyorlar” dedi.



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68