www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kulaca Doğalgazla Buluşuyor

Kulaca Doğalgazla Buluşuyor

Kulaca Mahallesi´ni doğalgaz ile buluşturacak çalışmaların startı verildi. İlk kazmanın vurulduğu temel atma töreninde konuşan İNGAZ AŞ. Genel Müdürü Faruk Coşkun, 1.5 ay içerisinde doğalgaz kullanımı için alt yapının hazır hale geleceğini söyledi.

Kulaca Mahallesi´nde dün saat 14.00´da doğalgaz temel atma töreni gerçekleştirildi. Törene; Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İNGAZ A.Ş. Genel Müdürü Faruk Coşkun, Kulaca Mahallesi Muhtarı Sedat Seçim, Kulaca Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Ahmet Uğur ile mahalle sakinleri katıldı.

1,5 AY İÇİNDE DOĞALGAZ KULLANILIR HALE GELECEK

Törende konuşan İNGAZ A.Ş. Genel Müdürü Faruk Coşkun, ?İnşallah Kulaca Mahallesinin doğalgaz çalışmalarını başlatıyoruz. İlk kazmayı vuruyoruz. Allah nasip ederse 1,5 ay içerisinde Kulaca Mahallesinde doğalgaz kullanılabilecek altyapı hazır olmuş olacak. Köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde özel bir mutfak çalışması gerekiyordu. İnegöl Belediyesi ile 3 aydır teknik detaylarını masaya yatırıp, özel bir emek sarf edildi. 2009 yılında Kulaca girişindeki Salça fabrikasına doğalgaz verilmişti. Bu köyün doğalgaza kavuşması anlamında önemli bir avantaj sağlamış oldu. Belediye Başkanımıza desteklerinden dolayı da teşekkür ediyorum. Çalışmalar azami kurallara uyarak çalışacaklar. Vatandaşlarımızın da hizmeti kolaylaştıracak şekilde davranmalarını rica ediyorum. Allah kaza bela vermeden buraya doğalgazı kavuşturmayı hepimize nasip etsin? şeklinde konuştu.

4 KIRSAL MAHALLEYE MÜJDE

Coşkun, 2017 yılı hizmet programında Kulaca, Edebey, Çeltikçi ve Deydinler mahallelerinin olduğunu da sözlerine ekledi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00