www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kulisler hareketlendi

Kulisler hareketlendi

14 Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimleri öncesi partilerde hareketlilik başladı. Milletvekili aday adayı olmak isteyenler başvurulara başladı.

14 Mayıs Tarihinde gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler öncesi siyasi partilerde milletvekilliği aday adaylığı başvuruları sürerken, İnegöl’de kulislerde hareketlendi. 

Partilerinden milletvekili aday adayı olmak isteyen eski ve mevcut yöneticiler ve isimler başvuru yapmak için gün sayıyor. Milletvekili aday adayı olacak isimler arasında sürpriz isimler bulunuyor…

İŞTE KULİSLERDE KONUŞULAN İSİMLER

İktidar kanadında şimdiye kadar gündeme gelen isimler arasında İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ile yönetim kurulu üyeleri Semih Gülerer ve Serdar Nalcı, Belediye eski meclis üyelerinden Nedim Bayram, eski yöneticilerden İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Özdemir ve Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Uslu bulunuyor. Yine mevcut Milletvekili Vildan Yılmaz’ın aday adaylığı için başvuru yapacağı öğrenildi.  Kulislerde konuşulan en sürpriz isim ise eski milletvekili Hüseyin Şahin. Şahin’in yeniden milletvekili olmak için aday adaylığı başvurusu yapabileceği iddialar arasında. AK Parti MKYK üyesi Ayhan Salman ise aday adaylığı yapacak isimlerin başında yer alıyor. Cumhur ittifakında yer alan partilerden MHP’de ise ilçe başkanlığından istifa eden Aytekin Torun’un, milletvekili aday adayı olması bekleniyor.

Millet İttifakı Partileri’nde Kulisler Hareketlendi 

Millet İttifakı partilerinden CHP’de Meclis Üyesi Erkan Dönmez, yönetim kurulu üyelerinden Hüseyin Çiçek ve Zemci Şahin’in ismi aday adaylığı için geçenler arasında. İYİ Parti’de Milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunacak isimlerin başında Hasan Toktaş geliyor. İyi Partide milletvekilli düşünen bir başka isim ise belediye meclis üyesi Dursun Öztürkoğlu. Saadet Partisi’nde ise Salih Berber’in milletvekili aday adaylığına kesin gözüyle bakılıyor. DEVA Partisi’nde ise AK Parti’de 2 dönem milletvekilliği yapan Sedat Kızılcıklı’nın aday adayı olması bekleniyor. 

 

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19