www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Külliyenin Eksikleri Giderildi

Külliyenin Eksikleri Giderildi

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, 2017-2018 eğitim öğretim sezonu öncesi Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Külliyesindeki eksiklerin giderildiğini ve imkânların artırıldığını belirtti.

 İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Külliyesi´nde hayata geçirilen çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

TAM TEŞEKKÜLLÜ EĞİTİM HİZMETİ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, ?Bakanlığımız tarafından ilçemizdeki Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Külliyesine birçok imkânlar sunulmuş olup, 2017-2018 eğitim öğretim yılından itibaren bütün birimleriyle aktif olarak eğitim öğretim hizmetine sunulmuş olacaktır. Bunlardan bazıları şunlardır; Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Külliyesi zorunlu hizmet kapsamına alınarak öğretmen ihtiyacı karşılanmıştır. Mesleki Eğitim Külliyesinde çalışacak yardımcı hizmetler personelinin artırılması için destek sağlanmıştır. Bakanlığımızca ödenek gönderilmiş olup bütün Külliye güvenlik kameraları ile donatılmaktadır. Külliyede 24 saat kadrolu bekçilerimiz tarafından nöbet tutulmaktadır. Mesleki Eğitim Külliyesindeki okulların araç-gereç, makine-teçhizat ve diğer donatım malzemeleri için ödenek gönderilerek eksiklerin giderilmesi sağlanmıştır. Mesleki Eğitim Külliyesinde mevcut olan 2 pansiyona ilave olarak ikinci pansiyonun da açılması için ödenek gönderilmiştir. Çalışmalar sürdürülmektedir. Eğitim öğretim başlamadan önce pansiyon açılacaktır. Böylece külliyede 336 öğrenci kapasiteli 2 erkek öğrenci pansiyonu ile 135 öğrenci kapasiteli kız öğrenci pansiyonu olmak üzere toplam 471 öğrenci kapasiteli pansiyonlarımız öğrencilerimizin hizmetine sunulmuş olacaktır. Pansiyon imkânından yararlanamayacak olan öğrencilerin tamamı taşıma kapsamına alınmış olup tüm öğrenciler ücretsiz taşınarak öğle yemeği verilecektir? ifadelerini kullandı.

 Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19