KÜLTÜR GEZİLERİNE YOĞUN İLGİ

KÜLTÜR GEZİLERİNE YOĞUN İLGİ

İnegöl Belediyesi´nin Çanakkale, Konya ve Bursa´ya düzenleyeceği kültür gezilerine katılım göstermek isteyen vatandaşlar, kayıt esnasında izdihama neden oldu.

 

Nisan ayı içerisinde başlaması düşünülen kültür gezileri için kayıtlar alınmayı başlanırken, kayıtların ilk gününde Belediye hizmet masalarında büyük bir yoğunluk yaşandı. Çok sayıda vatandaş gezi listesine adını yazdırmak için sabah erken saatlerde Belediye Hizmet Masasında sıraya girerken, yoğunluk gün boyu devam etti.

 

BELEDİYE´YE TEŞEKKÜR

Kayıt başvurusuna gelen vatandaşlar ise; tarihi, kültürel ve manevi değerlerin daha yakından görülmesine vesile olan bu projenin hayata geçirilmesine ve böyle bir imkânın sunulmasına öncülük eden İnegöl Belediyesine teşekkürlerini dile getirirlerken, dua ve minnetlerini de sunmaktan kaçınmadılar.

 

KAYIT ŞARTLARI

Kültür gezileri başvurularıİnegöl Belediyesi Merkez Binası´nda bulunan Hizmet Masası´na, Yenice, Cerrah, Kurşunlu, Tahtaköprü ve Alanyurt Ek Hizmet Binalarında bulunan Hizmet Masalarına hafta içi şahsen yapılacaktır.Eşler birbiri için kayıt yaptırabilecektir. Gezilerde eşlerden birinin yaşının tutması halinde diğeri için yaş sınırı aranmayacaktır. Daha önce Konya ya da Çanakkale Kültür Gezilerine katılan vatandaşlar tekrardan aynı şehirler için kayıt yaptıramayacaklar, ancak farklı bir şehri tercih edebileceklerdir.Çanakkale ve Konya turlarına 50 yaş ve üzeri, Bursa turumuza ise 40 yaş ve üzeri vatandaşlar başvuru yapabilecektir.Bir vatandaş bir sezonda sadece bir Kültür Gezisine katılabilecektir.Bu hizmetten İnegöl´ün 116 mahallesinde ikamet eden vatandaşlar faydalanabilecekler.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32