www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kur'an Kurslarına Kermes Desteği

Kur

İlçe Müftülüğü tarafından İnegöl'deki Kuran Kursları yararına düzenlenen kermes dün İshakpaşa Külliyesi içerisinde açıldı.

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İlçe Müftüsü Bayram Canbey ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile İshakpaşa Camii Kuran Kursu'nda açılan kermese bayanların yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.

 KURSLARIN GEREKSİNİMLERİ GİDERİLİYOR

Kermes öncesinde bir açılış konuşması yapan İlçe Müftüsü Bayram Canbey, Kur'an Kurslarımız yararına kermes tertip ediyoruz. Geçmiş senelerde olduğu gibi bu yıl da tertip ediyoruz. Bu kermes ile Kur'an Kurslarımızın bazı ihtiyaçlarını karşılaşmış oluyoruz. Elde ettiğimiz gelirlerden pek çok Kur'an Kursumuza bilgisayar, projeksiyon cihazı aldık, yakıt masraflarına yardımcı olmaya çalıştık. Bu tür faaliyetlerin sürmesi için bu kermesler hayırlara vesile oluyor. Bu yıl da Kutlu Doğum Haftası vesilesiyle kermes düzenlendi. Hayırseverlerimizin katkıları devam ediyor. Hayırlı olmasını diliyorum. Hayırseverlerinize teşekkür ediyorum” dedi.

AKTAŞ'TAN EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Kermeste emeği geçenleri kutlayarak konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, Bu haftanın dolu dolu geçmesi için gösterilen gayretten dolayı da hocalarımıza teşekkür ediyorum. Haftamız hayırlı mübarek olsun. Buradan elde edilecek gelirle Kur'an Kurslarında çalışmalarımız daha sorunsuz, daha güzel şekilde devam eder” şeklinde konuştu. 

 Konuşmaların ardından yapılan dualar eşliğinde kermesin açılışı gerçekleştirildi.

 HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9548,09%-1,36
  • DOLAR

    32,48% 0,23
  • EURO

    34,54% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2500,70% 0,72
  • Ç. ALTIN

    4153,32% 1,65